Fotili ste si pôrod?

jannka3303
13. jan 2016

Fotili ste si pôrod?

katka1981
13. jan 2016

Nie a ani mi to nechyba. Mame odfotenu len malu po porode.

anjelik2509
13. jan 2016

Nie, nefotila... ani prvý a ani druhý.

terezka1947
13. jan 2016

nie...iba manzel urobil prvu fotku babatka par minut po porode,aj pri prvom,aj pri druhom
kto to bude pozerat?babatko je dolezite,nie ja a proces ako prislo na svet 😉 ...aspon pre mna

nextik
13. jan 2016

http://www.nem-km.cz/porod-krok-za-krokem-intim...

Ja osobne nemam pretoze som nemala nikoho kto by ma odfotil a selficka neboli na mieste 😀 Ale moze to byt aj velmi krasne. 🙂

dasa71
13. jan 2016
Používateľ dasa71 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dasa71.

nie nefotila

limetka69
13. jan 2016

Hahaha keby ma niekto sfotil v takejto situacii asi ho na mieste zabijem 😀

ervenka
13. jan 2016

Ja mam fotky z porodu, lebo bola pri 2. porode aj praktikantka. Nesmela nic robit, len sa divat. Tak jej mm dal fotak a chudat netusil, co vykonal... Myslela som si,ze bude fotit len ked sa mala narodi, a ona mi nafotila CELY POROD. Len z tlacenia mam cca 20fotiek, pripadalo mi to, ze kazdy milimeter= 1 fotka. Osobne mi trvalo nejaku dobu, kym som si ich pozrela. Mam ich v PC, schovane a utajene. Zaujimave to je,ale pre jemnejsie povahy (a vela muzov) by som take neodporucala.
mimochodom, je tu milion podobnych otazok, diskusii, staci pouzit vyhladavanie vo fore. 😉

demeeri
13. jan 2016

Nie.

sandrika1986
13. jan 2016

Nie.

poisonblu
13. jan 2016

ciastocne ano, mam fotky z porodnej saly, ale uz tu fazu tlacenia nie..az potom manzel.fotil.maleho ked.ho osetrovali a ked mi ho.priniesli

chmurkaxy
13. jan 2016

Ja mam fotku z chodby,kedy má ešte len bolel chrbát a bolo mi do smiechu, a potom už len fotku malého,ktorý išiel akútnym cisárskym,chvíľku po narodení 🙂

jaruskatt
13. jan 2016

Nie. Máme iba 1 foto malého na váhe. Nabudúce by som chcela viac foto

lejlla
13. jan 2016

nie,,,,mam len foto deti ked uz boli umyte a v perinke 🙂

silaviat
13. jan 2016

ano par fotiek mam ..bola somnou kamoska pri porode ale kedze som rodila predcasne nemali sme dobitu baterku na fotaku :D video sa zial vymazalo .. ale par fotiek mam aj tu prvu ako som si vzala malu na hrud a je to najkrajsia fotka aku som kedy videla i ked nie v moc dobrej kvalite

xenia2
13. jan 2016
Používateľ xenia2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od xenia2.

ja by som teraz chcela nejake fotky aj z porodu 🙂

cerez
13. jan 2016

Fotka miminka pár minút po narodení je veľmi pekná. No mať fotku či video zo samotného pôrodu, tak na to by som sa rozhodne nikdy nepozerala. Konečný výsledok vždy stojí za to, ale cesta k výsledku by mi len pripomínalo kontrakcie, bolesti, prebdenú noc.
Pamätám si, ako mi pôrodník pár minút po pôrode povedal: "tak mamička, rýchlo otehotnieť, lebo bunky si pamätajú do roka pôrod ďalší pôrod bude rýchlejší". Mala si vidieť môj výraz vraha /a toto by som veru na fotke nechcela mať/. 😀

tova
14. jan 2016

mam ho odkamerovany cez fotak - cisarsky muz stal a kameroval pri mojej hlave a nad bruchom bola zcca 20 cm plachta, rez neni vidiet, pocut prvy plac. Atmosfera bola v pohode, ako debata pri kave. dr. pekne pockali kym prepne aj na fotak a potom fotil a ked utierali kameroval a fotil dalej. Mam par kopii, pozeram si to casto.

mamanikka
14. jan 2016
Používateľ mamanikka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamanikka.

nie, nie nefotili..

ralficka
14. jan 2016
Používateľ ralficka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ralficka.

myslim ze si to vacsina nefoti

czechzuzanaba
17. jan 2016

Vzdyt priroda to tak zaridila, ze zena bolest a zle pocity z porodu zapomene a pamatuje si hlavne to hezke. Takze ne, urcite veci bych nefotila. Tesne po porodu miminko ano. Maminku tesne pred porodem ano (oblicej napr. 😀 ) ale nake rozhodnozkove krvave fotky ne.

lavinis
17. jan 2016

ja som mala sekciu, takze no...ani cystektomiu som si nefotila 😀 a klasicky by som si asi tiez nie, az ten krasny vysledok na konci (=miminko)

cannella
17. jan 2016

Ja nerozumiem tejto otazke, tak bud si to odfotit chces a teda tak aj urobis, alebo nechces a tym padom fotky robit nebudete. To sa zasa niekto tak strasne nudi, ze uz aj na taketo otazky sa musi pytat na fore????

cecilia68
17. jan 2016

Nechcem sa nikoho dotknúť, ale už kto normálny by si fotil hlavu bábätka prestrčenú cez pošvu?

igorstancik
4. feb 2016

je to zriedkave a ma to viacero komplikacii. skuste si pozriet moju reportaz a precitat rozhovor, mozno to prinesie aj inu perspektivu. pekny den damy 🙂 https://www.modrykonik.sk/blog/mariosmykal/article/fotoreportaz-z-porodu-neslo-mi-o-nafote-ova1es/

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre