Fotili ste si, alebo filmovali ste si pôrod?

renatka_o
7. jan 2016

Čo všetko ste zachytávali objektívom?

stary_ujco
7. jan 2016

Hej, a potom sme si to doma premietali na narodeninovej oslave a zavolali sme si aj susedov. A je úplne jedno, čo všetko sme nakrúcali.
Treba sa zamyslieť, či zaznamenaný materiál niekedy niekto bude vôbec ešte pozerať. DVD zo svadby si možno na dôchodku ešte vyhrabes, že ako vyzerala teta Berta. Ale dôvod pozerať si vlastný pôrod uz naozaj nevidím, aj keby tam mal byť iba záznam predychavania. Zachytiť prvé momenty života dieťaťa? Aby si to neskôr dieťa pozrelo? Ja osobne netúžim po tom, aby som sa takto videl.

elusive
7. jan 2016

Áno 🙂 Manžel fotil pri pôrode. Fotky máme dokonca zarámované. Nie sú tu ale žiadne fotky plné krvy. Tie ktoré odhaľujú max pupočnú šnúru máme iba pre seba poprípade ľudí, ktorých to zaujíma keďže vedia, že fotil inak zvyšok fotiek je prístupný 🙂
Jedna fotka je čerstvo ako mi ho priložili. Nevidno tam nič nevhodné možno len trochu krvi na hlavičke to je všetko. Potom máme dve fotky kde je spojený pupočnou šnúrou a akurát mu doktor čistil pusu a potom ešte jedna, kde už leží na mne.
Poviem ti, ďakujem za tie fotky. Ja som bola v takom hormonálnom šoku, že si to ani nepamätám, že mu vôbec nejakú pusu čistili

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre