pocul som,ze v Kosiciach bola jedna vystava kde davali kazdemu 200eur poukazku na zlavu pri odbere pupocnikovej krvi...ci nahodou niekto nevie,kde by som sa k tomu mohol dopracovat,alebo k nejakej zlave lebo 800eur je dost...dakujem pekne..
ahojte, mam poukazku na odber pupocnikovej krvi v hodnote 80€...platnost do 21.10.2014. Kto ma zaujem poslem 🙂
Ahojte aj ja mám poukážku,ak by mal niekto záujem....
Ahojte, kto ma zaujem o 80 eur zlavu na odber pupocnikovej krvi, kontaktujte ma cez IP. Zlava je cez Cord Blood Center a plati do 21.10.2014
aj ja mam poukazku k mate zaujem darujem vam ju
treba sa zapojit do sutaze "o kocik", a ste zaradeny do zlosovania a ked vas vylosuju, daju zlavu. my sme tiez davali odoberat pupocnikovu krv, a 890 sa nam zdalo tiez vela, a dovtedy sme si s nimi pisali a volali, kym nakoniec nam tu zlavu nedali a zaplatili sme 490 eur. teraz maju aj indikovane odbery, to jest ze su zadara ak je babatko narodene tusim pred 28 tyzdnom alebo ak treba krv prvemu surodencovi. vsetko je to na ich stranke.
aj ja mám poukážku. Darujem.
Poukážku v hodnote 80 EUR s platnosťou do 28.10.2014 darujem, napíšte!!!
Aj ja darujem 2 poukážky na 80 €, platné tiež do 28.10.14
Aj ja mám poukážku. Darujem.
ja mám poukážku do 28.10. 2014
aj ja mam poukazku do 28.10. Ak ma niekto zaujme ozvite sa
DARUJEM poukážku 80 Eur na odber pupočníkovej krvi do 28.X.... ak máte záujem, len sa ozvite... HELA Z PEZINKA
Ja Vam este odporucim kuknut si reportaz stv o pupocnikovej krvi a jej "vyuziti"
http://www.rtvs.sk/televizia/program/detail/23/...
nuz ja k odberu len tolko ....je to sice kazdeho vec...ale je to riadny biznis so strachom rodicov....a ak to zvyzujete nadalej skuste sa spytat lekara alebo mu povedat na rovinu ak vam toto bude ponukat ze zial je to pre vas vela penazi ale ze ju darujete, a hned zistite ze je to naozaj len biznis....a ze ta krv sa da vyuzit len urcitej vahy dietata, vobec nemusi byt vhodna pre surodenca atd atd.....
Darujem poukážku na odber pupoč.krvi do 17.3.2015, ozvite sa. Som z Dolného Kubína. t.č.0904986940.
Tie odbery su nezmysel. Pupocnikova krv je rovnako pouzitelna ako vlastna periferna krv - tiez sa z nej daju extrahovat kmenove bunky a netreba za to platit tolke peniaze...
Aj ja mám darčekovú poukážku na odber pupočníkovej krvi v hodnote 70€. Kľudne sa ozvite v prípade záujmu, rada ju pošlem. Platí do 17.3.2015
Ahojte, aj ja mam poukazku v hodnote 70 eur platnu do 17.3.2015. Ak ma niekto zaujem, ozvite sa
Darujem poukazku na odber pupocnikovej krvi. Plati do 24.3.2015
ahojte. neviete ako je to teraz so zlavami na odber pupočníkovej krvi? momentalne prebieha suťaž o 690 eurovy odber, ale sú ochotní ponúknuť nejakú zľavu aj tým, ktorí v súťaží vyslovene nevyhrajú tú hlavnú cenu? Dakujeeem 🙂
Akcia je určená pre pôrodné asistentky, zdravotníkov, ženy, rodičov, verejnosť a pre každého, koho daná problematika zaujíma .
Prednášajúci, čerpajúc z dlhoročnej pracovnej praxe, poukážu na rôzne pohľady, prístupy a skúsenosti týkajúce sa zdravého harmonického tehotenstva a pôrodu, význam placenty a pupočníkovej krvi pre dieťa, ako dôležitej súčasti pôrodného procesu.
Diskusia bude venovaná podstate kontinuálnej odbornej starostlivosti o matku a dieťa, samoregulačnému mechanizmu pri pôrode, prednosti placentárnej transfúzie pupočníkovej krvi (dotepanie pupočníka), dôležitosti empatického a rešpektujúceho prístupu a uspokojenia bio-psycho-sociálnych potrieb, silného puta, sveta matky a dieťaťa....atď.
http://www.ipask.info/aktuality/pozvankanajedno...
Pôrodom dieťaťka sa začína veľmi dôležitá etapa života celej rodiny, ktorej kvalita bude záležať práve na okolnostiach predošlého pôrodu. Uznanie a dôvera v prirodzenú silu, v danú schopnosť matky a dieťatka, to je to normálne, prirodzené a teda zdravé. Intenzívna príprava - VŠETKO O PORODE.
http://www.porodnaasistencia.sk/index.php?a=akt...
Som sa rozprávala so známeho známym (detský chirug) a diskusiou sme dospeli k záveru, že ide o biznis, predávajú falošný pocit nádeje z uzdravenia. V dnešnej dobe sa dá liečiť pomocou kmeňových buniek a však niektoré postupy sú len v testovacej fáze a nie sú legislatívne ošetrené. Reálne nepočul o tom, že by niekoho liečili pomocou vlastných kmeňových buniek z pupočníka..Ešte pretečie veľa vody, kým to bude štandartný postup. Prirovnal to k letu na Mars. Sondy tam už sú ale to neznamená že tam začnú žiť ľudia... A Reportéri z 20.6.2011 je veľmi dobrá reportáž.
Osobne som dospela k záveru, že argument firmy, že verejný register darcov je odkázaný na sponzorov a preto sa deje tak málo odberov u mňa neobstojí, keď vidím to množstvo PR článkov, letákov, internetovej reklamy atď....teda keby financie presmerovali inde robili by si sami sebe reklamu.
Čoraz viac som priklonená ponúknuť môj pupočník do verejného registra. (Toto si musím lepšie naštudovať ako to celé prebieha)...Prajem pekný deň.
AHojte, aj ja mám urobený odber pupočníkovej krvi u posledného tretieho syna. Za uskladnenie platíme cca 50 eur, moja kamarátka suseda platí menej cca 30 za rok. Tak to fakt nechápem, u tej istej firmy.
@mrkva234 súhlas...len doplním , že na tému Pupočníkova krv organizovalo OZ IPASK seminár, určený aj pre verejnosť, mamičky, budúcich rodičov a tiež zdravotníkov. http://ipask.sk/2016/03/22/ako-bolo-placenta-a-...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
nam dali zlavu nejakych 33 € cca pri druhom odbere ale samy sme sa spytali inak by nedali.mrzi ma ze pri prvom dietati platime 20 € za skladovanie rocne a pri druhom uz 50 € tak to je sakra rozdiel.pri tretom si uz nedam.o takejto zlave 200 € som nepocula.