Buduce mamicky. Chcem Vam poradit. Mne hradza nechcela sa hojiť a trvalo to asi mesiac ked nie viac. Dokonca ma druhy krat tyzden po porodie zosivali. Aj tak to nepomohlo. No potom ked ze manzel je doktor popytal sa hore dole a doma doniesol DermoChlorophil sprej 30ml, stoi to len cca 4 eura a rana do 3 dni uz nebolela a zahoila sa. 🙂 🙂 🙂
Pozor, dost to farbi. Po case vsetky fľaky z plachty zisli ale trvalo to.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Dobry den mile mamicky, mala by som na vas jednu prosbu. Ak ste uz po porode, po spontannom porode mala by som zaujem zistit vase pocity a prezivanie pocas porodu. Ak ste absolvovali psychofyzicu pripravu na porod ste o to lepsia adeptka na vyplnenie mojho dotaznika.Koncim vysokoskolske studium a toto je dotaznik v ramci mojej diplomovej prace. Vysledky budu pouzite... len na skolske ucely. Zaberie vam asi 5 min. pri vyplnovani, je zalozeny na anonymite a velmi by ste mi pomohli. Za vyplnenie vopred dakujem. Ivka.http://www.iankety.sk/dotaznik/284787065/ Zobraz celú správu