Ahojte ako sa vybavuje prosím epidurálka pred pôrodom? Chcem bez ale keby nahodou, nech sa potom nestane že mi ju na sále nedaju. Ďakujem
@beatrice1111 zalezi od porodnice - v BA v UN Ruzinov ti daju na poradni informovany suhlas a dotaznik, ten podpises a odovzdas pri prijme, kvoli korone tie poucenia zrusili, cize zalezi od toho kde sa chystas rodit a zistovala by som to priamo tam
@beatrice1111 prišla som na anesteziologiu, dala tehu knižku, lekár ma zavolal, objasnil ako to prebieha, dal mi prečítať poučenie, podpísala som ho, on mi dal papier s jeho pečiatkou že teda som bola na pouceni a to je vsetko 🙂
@beatrice1111 prišla som do pôrodnice s kontrakciami, hneď na sálu a do pol hodiny sa ma pýtali, či chcem. Žiadne vybavovačky
@beatrice1111 podpisoval som to medzi kontrakcia mi na doktorovi chrbte
@beatrice1111 uz v pôrodnici na kontrole radšej spomeň, ze si ho pre istotu chceš vybaviť. Mali by ti zobrať krv a urobiť rozbor. Potom ti dajú tlačivo a pošlú na anestéziológie na poučenie, kde ti dajú potom papier. To je vsetko
@domiklik to mi nenapadlo 😃😃😃😃
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@beatrice1111 Ahoj, ja som to vybavovala na anesteziologii. Prisla som tam, doktorka sa ma pytala ci beriem nejake lieky, alergie a podobne. Dala mi papiere a to bolo vsetko.