Epidurál verzus spinál

31. aug 2023

Zaujímalo by ma aké je to keď vám to napichovali? Bolelo to? Ak áno, k čomu by ste prirovnali bolesť?

larinka17
31. aug 2023

Ahoj epidurál som mala 2x s 3 pôrodov pri 1 som ani necítila,že mi pýchli pri treťom keď už bolo zadarmo mi rozpychala polku chrbta aj tak nezabralo.. ale necítila som vobec kontrakcie sú horšie 😁

l222
31. aug 2023

Ahoj. Mala som 2x cisarsky a spinal. Samotne napichovanie necitis. Citis iba vpich co ti vstreknu ,,umrtvovak"🙂 vobec nic hrozne. Ja odpadavam pri odberoch krvi a toto som zvladla ;) ked ti pichnu spinal, tak budes citit chlad ako sa ti rozlieva smerom ku zadku a potom uz ti pomozu sa polozit, lebo si cochvila nebudes citit nozky 🙂 pocit je to cudny, ale nic ta neboli

sarita510
31. aug 2023

pri epidurali ssi daj pozor co ti idu dat lebo teraz zacali s tym odrbkavat ...za jedno je zadarmo za druhe tym ze necitis nevies ci tlacis a nie kazdej dr sa chcce s tebou kakat....opytaj sa dopredu co tam davaju ci ta umtvy uplne alebo iba akoze ...mna takto okaslali pri prvej som platila necitila som nic ,pri druhej zadarmo a vsetc nechapali v nemocnici preco ho chcem no reku preco bolo mi to divne ale som pochopila a aj mi dr povedala ze to mi nemzu dat tu latku lebo ako by som tlacila ,potom som sa to dozvedela aj od inych zien co mali epidural davnejsie a teraz

milanemila
31. aug 2023

Mala som 2 sekcie, prva epidural a druha spinal, vpich nebolel ani pri jednom. Mne bol spinal neprijemny, lebo som vobec nevedela pohnut nohami, bol to pre mna hrozne divny pocit 🙈 ja neviem asi by som to prirovnala ku klasickemu uberu krvi, alebo este menej, kedze je to fakt tenka ihla 🤷🏼‍♀️

siska53
31. aug 2023

Ani jedno nebolo prijemne. Ale po epidurali som sa rychlo spamatala. Bolest v oboch pripadoch neprijemna..nemam rada ihly pichane inde ako do zily 😅.

majlo1234
31. aug 2023

Mne pichali epidural na 9 krat, nebolo to prijemne, akurat to stipalo, ked to pustali mimo stale😒 a nakoniec nezabral aj tak

Spinal som uz v hysterii ani necitila

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre