Epidurál - papier pred pôrodom

bam11
25. júl 2021

Ahojte, som v 38tt. Bola som už 2xna poradni v nemocnici, no stále som si zabudla vypýtať papier na aro. Chcem sa opýtať, ako to je keď teraz náhodou začnem rodiť a nemám ten papier z ara? Epiduralku proste nedostanem? Rodila som 2x,ale vyvolavackou, takže som papier stále mala vybavený,no teraz sa bojím, že to na mňa príde a epiduralku mi nebudú môcť podať. Ďakujem

denden77
25. júl 2021

@bam11 bez toho ti to nepichnu 🤷‍♀️

saeedi
25. júl 2021

@bam11 po prichode do porodnice mi urobiii nejake vysetrenie s takymi sosakmi na hrudi a normalne mi ju pichli. Pred porodom som vobec nebola na kontrole v nemocnici. Rodila som v ZA

nikpa
25. júl 2021

@bam11 v TT nedajú

lorin29
25. júl 2021

@bam11 tak tak keď to nebudeš mať vybavené nemusia pichnúť tiež si to musím ísť vybaviť preistotu

bam11
autor
25. júl 2021

Ďakujem, vám 🙂 tak len dúfam, že do stredy este vydržíme 😅

domiklik
25. júl 2021

@bam11 bola som pred týždňom v lv, nepotrebovala som nič, akurát na koze medzi kontrakcia mi som podpísala súhlas a ze im za ňu potom zaplatím 😃

kristina1001
25. júl 2021

@bam11 ja som nemala vybavené nič ale pri prijatí sa má aj tak pýtali či chcel epidural

qetka
25. júl 2021

@domiklik jak zaplatis? epidural je od 1.2.2018 podavany bezplatne

ukulela
25. júl 2021

@qetka len v štátnych, teda fakultnych nemocniciach. V beznych okresných platíš. Navyše niekde ti ju ani nemá kto pichnúť, ako mne v piatok večer, či cez víkend.... do riti aj s takým systémom.

domka222
26. júl 2021

Prišla som ráno, že rodím. Behom 3/4 hodiny sa ma Dr pýtal, či chcem epidurál. Bez problémov pichla

domiklik
1. aug 2021

@qetka len v štátnych je zadarmo, v Leviciach je nemocnica súkromná, čiže platíš

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre