Ahojte. Tie, čo ste mali dulu pri pôrode, kolko ste jej platitli? Moja je ešte drahšia ako zazmluvnenie pôrodnika 🫣 vôbec sa neviem rozhodnúť a mam ju informovať.
😲😲😲
@hederamonstera stalo to vobec za tie peniaze? Sialene. Aj ja som zvazovala dulu. Bala som sa ze babka nestihne prist a teda manzel bude musiet ostat doma s prvou tak aby som nebola sama. V konecnom dosledku aj tak to nikto za teba neporodi. Mala som praktikantku a suhlasila som aby bola pri porode a ta okolo mne behala ako okolo kralovnej. Cely cas bola pri mne, masazovala mi chrbat no nelutujem.
@really8 samozrejme ze mi to za to stalo, kedze som pri prvom porode nevedela co cakat a ona mi dodavala istotu a pokoj, ze je pri mne niekto kto ma podpori, hlavne v tom, aby som sa nebala povedat nie doktorom. Sice som to dokazala aj bez nej (povedat nie klystyru a oxitocinu), lebo som ju zavolala neskor. Bolo to proste kvoli dobremu pocitu, kedze ja som za co najprirodzenejsie porody a viem ake praktiky maju lekari. Pri druhom som sla uz radsej do CR, nemocnice, kde personal funguje ako dula. Preto ju som si uz nevolala.
Dulu ani zadarmo, načo? Pri pôrodoch som mala lekára, asistentku a sestričky, normálne mi radili, doslova aj kedy sa mám nadýchnuť a vydýchnuť...Ale keď nevieš čo s peniazmi... 😁
@danyelia tak zalezi kde rodis, su porodnice, kde iba raz za pol hodinu niekto pride skontrolovat, ze co sa deje. Zalezi kolko maju personalu. Zase ked je chlap nie moc schopny, tak je ta dula lepsi napad. Lebo realne vie tej zene nieco vysvetlit. Lekari nemusia mat cas vysvetlovat. Pri mne sa lekarka isla naobedovat a prisla iba na 15 minut pozriet a vypisat papiere.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
300eur, ale pri druhom si pytala uz 400eur, to uz som odmietla, kedze pri druhom uz vies co ta caka