Ahojte, mala ste niektora namiesto muza dulu pri porode? Viete poskytnut recenzie ako pomahala, ci to malo zelany efekt ze bola s vami? Priblizna cena, alebo akekolvek info?
Ahoj, za mna najlepsie rozhodnutie. Stretavali sme sa uz pred porodom, vsetko mi pekne vysvetlila, poradila. Ja osobne som sa vdaka nej citila viac v pohode. Sestricky sice neboli nadsene ale viem, ze vela veci ktore som si zelala by mi nesplnili keby tam nebola ona a nepodporila by ma. Pocas cakania na porod mi masirovala krize, palila vonne oleje na izbe. Pri druhom porode, mi pomahala v sprche a dovolim si povedat, ze mi urychlila porod. Ja som kontrakcie zadrziavala a snazila som sa ich potlacit. Dula mi povedal ze sa mam uvolnit a nato som uz musela maleho drzat aby zo mna nevypadol 😅 takze zo sprchy som utekala s tym ze som mu drzala hlavicku. Pre maleho mala hned prichystany cerveny uterak aby sa citil ako v maternici, tak isto termofor aby sme maly teplo pod plachtou na sale. A vela dalsieho. Dovolim si o sebe tvrdit, ze som dost hambliva ale pred nou som nemala problem sa zobliect a ist do tej sprchy napr.
Od do mna si vypytal 50e.
Ja som mala pri oboch deťoch. Bolo to super. Pripravovala ma a pôrod, a potom bola som mnou v pôrodnici. Vrelo odporúčam. Vysvetľovala mi celý čas, čo sa deje, nosila vodu atd. Do pôrodu lekárom nevstupovala. Bola tam len a len pre mňa. Vedela presne, čo ma robiť.
Cena bola 350€
dúfam, že nedopadneš ako N.Pocisková..dula pri pôrode, mala zle vypočítaný termín, rodila sama v aute...brrr...
A mate nejake odporucania na bratislavske duly? Tiez zvazujem, verim ze skusena zena ma podpori viac ako manzel
Ano mala som, manzel by odpadol 😉
Bolo to super, bola som v takom tranze, ze som nevnimala uplne, co mi hovoria, tak ona mi to prekladala pri hlave a pomahala mi po vsetkych strankach. Ale mala som velmi pekne a a rychle porody, tak som si neuzila ziadne masaze ani relax hudbu z CD 😃
Určite choď do toho. Mala som ju pri oboch porodoch. Stretavali sme sa už pred porodmi, ako predporodna priprava. Hlavne druhy porod by bol bez nej omnoho dlhsi a narocnejsi.
Moja dula bola úžasná!!!! Pri pôrode bol aj manžel. Ten bol psychická opora. Dula mi pomáhala fyzicky. Damozrejme, že aj psychicky ale v tomto na manžela nemá. Ona presne vedela,kde sa ma chytiť,ako pomasirovať, ku kkncu mi dávala teplé obklady,to tak veľmi pomáhalo. Prosto akoby vycítila, čo potrebujem.
Stálo to tuším 450 eur. Bola z Čiech.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Co ja viem tak super a urcite ano, je to dobre, ked tam ma zena niekoho, co jej vie realne pomoct. Nakolko personal nema cas a vacsinou tam je zena aj hodinu proste sama. Ako ked nie su problemy, tak oni tam nemaju cas sediet pri tej zene. Iba chodia kontrolovat stav. To by musela byt nejaka mala nemocka a zrovna bez porodov ako na pase. Ja som mala po hodine nejaku zlatu zenu praktikantku a potom uz aj muza. Ale mala som rizikovy porod, tak ju tam nechali. Ale byt tam sama fakt neviem, nechcela som byt primarne v tej bolesti sama. Ten pocit bol taky