Dula či partner

yanka2828
4. jan 2022

Ahojte. O mesiac budem rodit a stale som sa nerozhodla, ci si so sebou vziat do porodnice dulu, alebo partnera. Bude to moj druhy porod, pri prvom bol partner. Dula je skusenejsia, partner je zas partner 🙂 (Ak sa dovtedy nezmenia zase nariadenia...) Dakujem 🙂

macekovam
4. jan 2022

@yanka2828 ak by chcel ist partner tak urcite on.. ved lekari a sestry to zvladnu aj bez duly...

katkami123
4. jan 2022

Určite partner, veď je otec, mal by zažiť tiež ten pocit z príchodu dieťaťa. No a mnohé duly, keď dnes už môže byt dula hocikto, kto si urobí párhodinovy kurz.

lenkakravcova
4. jan 2022

@yanka2828 Pri prvom som mala manžela, pri druhom iba lekárky. A podla mňa keď to už manžel raz zažil, tak mu to chýbať nebude. Vie, čo to obnasa. Mne osobne sa lepšie rodilo keď tam nebol. Stresoval totiž viac než ja. 😀

nique
4. jan 2022

Ja som mala 2x dulu. Manzel by to nezvladol. Ale urcite radsej manzel ako dula, radsej dula ako nikto

maminkadeticiek
4. jan 2022

Prinl prvom som chcela muza,bolo to super.Tak siel aj k druhemu ale uz bol nejak moc premudrely,takze skoda ze som si nevzala dulu,to je skutocne napomocna osoba ak mas niekoho dobreho.

hederamonstera
4. jan 2022

To si musis zodpovedat ty sama.(potrebujes dulu, ked je to tvoj druhy porod (resp.nestaci ti jej priprava) vs. ako moc ta vie podporit partner/ako moc chce byt pri porode atd).
Nastastie ja mozem zobrat oboch, ale keby som si mala vybrat, tak partner.

zmrzlinka2021
4. jan 2022

Tak pokial budes mat lekarov a sestricky, dulu nepotrebujes, cize určite manzel

petamich
4. jan 2022

ak by manzel chcel byt pri porode urcite manzel, PA pri prvom porode bola perfektna, lekara som mala tiez zazmluvneneho a manzel bol uzasny 🙂 mne to velmi pomohlo, dulu som tam vobec nepotrebovala aj ked som tiez zvazovala ale iba pre pripad, ze by manzel nechcel (bolo to ale prve dieta, takze to je asi kusok ine)

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
4. jan 2022

Urcite manžela. Nechcem tam ďalšiu cudziu osobu. Rodina som s muzom, on je otec

yanka2828
autor
6. jan 2022

Dakujem žienky <3

jana_eyre_2
6. jan 2022

Ja som veľmi rada že môj manžel sa na to že bol somnou vždy podujal.. každý chlap je však iný, avšak myslím, že keď sme rodičia obaja, je super že môže byť prítomný pri narodení.. bol pri každom našom dieťati a ja som za to vďačná.. nechcela.by som pri sebe mať cudziu ženu..

lula313
6. jan 2022

Pre môjho muza to bol velky emotívny zazitok a dojalo ho to k slzám a to on by neuronil slzu za nič na svete. Nepripravila by som ho o to, ak by som si mala vyberat medzi mnou a dulou

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre