Druhý pôrod sekciou

12. júl 2022

Ahojte, baby mam rodit aj druhé dieťa sekciou a chcela by som sa spýtať ako ste to znášali? Prvú sekciu som znášala super, ale počula som strasiaky ze druhýkrát je to horšie, čo je na tom pravdy ? 🙂

galganka
12. júl 2022

Ja lepsie ako druhú. A tretiu najlepšie, to som sama vstala... 🤣

renka30
12. júl 2022

Druhú som znášala oveľa lepšie ako prvú. Prvá bola akútna, druhá už dohodnutá, vedela som čo ma čaká.

iwesska
12. júl 2022

Naopak,druha je lepsia. Vies uz co a ako,rez tak neboli,lebo uz mas prerusene nervy po prvej. Ja som akurat mala placentu cez jazvu,takze to mali komplikovanejsie,aj som viac krvacala,ale tesne po to bolo lepsie.

kamagma
12. júl 2022

Ovela lepsie

lilly2303
12. júl 2022

Ja som mala prvý sekciou, znášala som to hrozne, rána sa dlho hojila ešte aj mesiac po som ledva chodila a druhý mal byť tiež ale nakoniec bol prirodzene. Švagriná mala oba sekciou a hovorila že druhá bola úplná malina oproti tej prvej.

didi2102
12. júl 2022

Ja mám medzi sekciami 1r9m, upravovali mi aj jazvu,zrasty čiže bolo toho viac, musím povedať že bála som sa ale prebehlo to super a zotavovanie 100x lepšie, vstala bez problémov,išla na wc sama, s babom som nemala problém , úplne super,nepotrebovala som ani lieky od bolesti a na spanie ako prvý krat

beata_k
12. júl 2022

Myslis zotavenie? Druha bola lepsie. Vyslovene som si v porodnici oddychla od vsetkeho doma 🤭

otvorena
12. júl 2022

Prvú to som bola ako srnka a celkom som to rozbehla ale druhu to som mala aj viac kg ako predtým a aj starsia tak to šlo trochu ťažšie

riskoh
12. júl 2022

Prvá úplne super,druha oveľa horsie-bolest,hojenie...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre