Druhý pôrod

sss112
27. júl 2022

Ahojte žienky...asi potrebujem utešiť, motivovať. Aktuálne som v 38 tt a mám už toho dosť 😁😁 mala ste niektorá taký prípad, že to vôbec nevyzeralo na pôrod (nemyslím ani tak stav krčka), ale to, že celkovo babo bolo ešte uložené vysoko..a že sa to pohlo potom rýchlo? Či ste prenašali.?..prve tehotenstvo som prenášala, vyvolavačka v 42tt. Nechcela by som opäť prenášať veľmi. Viem, že každé tehotenstvo je iné aj pôrod...ale ask potrebujem počuť takéto pripady..i keď asi je pravdepodobnejšie to, že keď som prvé babo prenašala, tak budem aj druhe...ale teraz to nejako uz nedavam. Nevladzem..😪😪😪😁

sszuzu8
27. júl 2022

@sss112 brucho som mala pri oboch dole takmer celé tehu. 🤷‍♀️ Na piatkovej poradni nič nenasvedčovalo tomu ze sa pôrod blíži mala som pred sebou ešte týždeň. A v pondelok v skorých ranných hodinách to nečakane prišlo. O 4 ráno slabé kontrakcie silneli rýchlo a o 6:10 som už mala dieťatko vonku

miskamicha
27. júl 2022

@sss112 ano ja.. dr ze to vidi tak o dva tyzdne.. mala bola do 10 hod na svete v 38+1

jeanne14
27. júl 2022

Prvý 8 dní po tp, druhý pôrod 2 dni po tp 😉 ráno som bola na kontrole, na pôrod to ozaj ešte nevyzeralo. V noci mi začala odtekať voda 😉 skončilo to síce tiež vyvolavackou.

nikha2809
27. júl 2022

Ja som mala termín 13.11 nič sa nedialo už som toho mala plné zuby, ešte aj dr.mi povedala dva dni predtým že tak skoro to nebude a 14.11 už bol malý na svete.Tiez druhý pôrod.

denden77
27. júl 2022

39+0 som rodila, bola nedela.. Dr. mi v utorok pred tym povedal, ze to tak skoro nebude a budem aj prenasat.. zavreta na sto zamkov.. a zrazu praskla voda a bolo 🤷‍♀️😊
drzim palec 😊🍀

amelie2017
27. júl 2022

Prvu som mala 4 dni po termine. S druhym som doktorovi vravela, ze o tyzden sa uz neuvidime. A vraj tl by musel byt zazrak, lebo to na skorsi porod nevyzera. O par dni som mala poobede sono v nemocnici, na druhy den gynekologa, o 11. mi praskla voda. 38+3. Bolo to vykupenie. Taka vysmiata som sla rodit.

jaskolka
28. júl 2022

Áno, prvý pôrod bol tak, že o 19.00 ma prezreli na pohotovosti, lebo som sa cítila "zvláštne" tak sme šli, vzhľadom, že som už bola týždeň po termine. Poslali ma domov, že absolútne to na pôrod nevyzerá, nič sa nedeje, ani ctg neukazovalo kontrakcie, otvorená vôbec.
Prišli sme teda domov, a o 22.00 ma prijímali nazad s rozbehnutým pôrodom, otvorená na 4 cm, pravidelne kontrakcie, o par hodín bol malý na svete.
Čiže všetko je možné a vserko sa môže meniť v priebehu chvíle

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre