Ahojte aký ste mali druhý porod v porovnaní s prvým? Rovnaký priebeh? Iný? Ďakujem
Bolestivejši a uplne iny.
neporovnatelne lepsi. normslne ze pekny zazitok. prvy cista trauma (rodila som po 9rokoch)
Druhý oveľa lepší ,rýchlejší. Vedela som už čo bude nasledovať a hlavne vedela som čo má už čaká . Prvý pôrod trval od začiatku kontrakcií 17hodin a druhý 5 hodín.
Stále to bolelo tak isto 😄 ja som sa ho strašne bála ale dala som to , každá to dá len moja rada je , absolútne to neriešiť lebo sa zblázniš.. viem o čom hovorím.. proste keď to príde tak to pride
Prvy porod v cesku( vyskov) zacalo mi to odtokom plodovej vody a po 35 hodinach sa narodila dcera. Akoze masaker bolesti neskutocne. Ale zazitok kvoli pristupu lekarov a asistentiek pekny. Druhy porod zacal kontrakciami a o 8 hodin bola na svete druha dcera. Mozem povedal ze druhy porod bol bezbolestny a nadherny zazitok. Rodila som planovane a asistovane doma ( babica+dula)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Neporovnatelne lepsi, lahsi rychly a bezbolestny.