Druhý pôrod

19. feb 2023

Ahojte aký ste mali druhý porod v porovnaní s prvým? Rovnaký priebeh? Iný? Ďakujem

selest
19. feb 2023

Neporovnatelne lepsi, lahsi rychly a bezbolestny.

mamamasama
19. feb 2023

Bolestivejši a uplne iny.

dori2
19. feb 2023

neporovnatelne lepsi. normslne ze pekny zazitok. prvy cista trauma (rodila som po 9rokoch)

zuzka565
19. feb 2023

Druhý oveľa lepší ,rýchlejší. Vedela som už čo bude nasledovať a hlavne vedela som čo má už čaká . Prvý pôrod trval od začiatku kontrakcií 17hodin a druhý 5 hodín.

lillien123
20. feb 2023

Stále to bolelo tak isto 😄 ja som sa ho strašne bála ale dala som to , každá to dá len moja rada je , absolútne to neriešiť lebo sa zblázniš.. viem o čom hovorím.. proste keď to príde tak to pride

dzepeta
21. feb 2023

Prvy porod v cesku( vyskov) zacalo mi to odtokom plodovej vody a po 35 hodinach sa narodila dcera. Akoze masaker bolesti neskutocne. Ale zazitok kvoli pristupu lekarov a asistentiek pekny. Druhy porod zacal kontrakciami a o 8 hodin bola na svete druha dcera. Mozem povedal ze druhy porod bol bezbolestny a nadherny zazitok. Rodila som planovane a asistovane doma ( babica+dula)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre