Máte niekto skúsenosti s týmto sprayom?...... Dr. Müller DERMO - CHLOROPHYL SPRAY .........počula som, že pomáha elasticite hrádze ak ho pred pôrodom pravidelne používate., že nieje nutné ju nastrihávať...a že má priaznivý vplyv na regeneráciu pokožky a proces hojenia.ak by ju teda aj tak nastrihli......no môže to byť iba klamlivá reklama....:( ??.................http://problematicka-plet.heureka.sk/dr-muller-...
aj ja som pouzivala na ranu po nastrihu po druhom porode, po prvom som si ju oplachovala roztokom z Rosalginu a pomohlo aj to.
používa sa to teda výlučne po pôrode alebo sa to môže používať aj pred ako príprava naň?...jedna žena písala, že jej známa ho používala pred pôrodom a nebolo ju ani nutné nastrihnúť, pretože mala hrádzu po masážach pružnú a elastickú..vraj pre ten sprey??....na internete som o ňom ( ako o každom ponúkanom produkte) našla iba samé chvály...a maximálne dvojvetový opis lieku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@japonskaceresna ja som to pouzivala po porode po nastrihu a rychlo sa mi to zahojilo,,bez jazviciek...ani nevidno,kde ma strihali.