Dovolili by ste niekomu z rodiny, aby vás fotil pri pôrode?

saska833
4. apr 2016

Dnes si už bežne fotia také záležitosti.

lucka222
4. apr 2016

Ja osobne by som to nedovolila. Max po pôrode a z bábätkom v náručí.
Myslím si že samotní pôrod je maximálne intímna zóna.

koniarova
4. apr 2016

Nie. A už obzvlášť nie amatérovi.

emilia25
4. apr 2016

Aj mňa muz do telefónu fotil ale ako píšu baby vyssie az po porode a malu som držala v náručí.muz bol pri mne ako veľká opora takže má držal celu dobu tlačenís nie aby bol v predu a este zavádzal lekárom.

horana
4. apr 2016

Nie, podobne ako pri sexe nie.
Porod je intimna zalezitost a aj keby fotograf nekukal do rozkroku, je tam potreba nebyt ruseny, mat moznost sustredit sa dovnutra a prezivat ho, akekolvek odvadzanie pozornosti smerom von moze tento krehky proces narusit a sposobit komplikacie. Je to naturalne, stoji to namahu a usilie. Zaroven je to ako sex hodne o naladeni a psychike.
Ak, pravda, nie je zena napichana chemiou - epidural, a vlastne porod nepreziva, nepotrebuje sa nacitovat lebo je utlmena...

pribinak
4. apr 2016

Rodinou nie, ale dobrým susedom ano!

alexandra206
4. apr 2016

a zas znova ta istá otázka kde sú prázdniny zas

mamulka211
4. apr 2016

Len postarovi

tyelde
4. apr 2016

Nie, a ani by som ich tam nechcela...priatel si pritomnost neda vyhovorit, ale ak sa pokusi o jedinu fotku tak ho miesto za ruku budem drzat cely cas za vajcia x)

katuliena82
4. apr 2016

nie, max az po porode s babatkom. Ale ja sa nedam fotit ani tak, malinky sa bude fotit s manzelom...bude dost casu spravit si pekne fotky, ked nebudem znicena tesne po porode. Myslim ze uz uplny hardcore je, ked to niekto nahrava na kameru. Ak tam so mnou bude manzel, tak chcem aby bol "pritomny" a nie niekde za objektivom

cerez
4. apr 2016

nie

lemurko
4. apr 2016

Neda mi to, ale len pre tie, co sa tu ironicky vyjadrovali k foteniu pri porode, ked budete mat chvilku skuste si pozriet ako nieco take, ale fotene profesionalom moze nakoniec vyzerat http://www.katerinasvobodova.cz/porody/
K otazke, nechala by som sa fotit niekym s rodiny, pokial by to bol clovek, ktory fotit vie, a ma na to aj dostatocne vybavenie a skusenosti, aby to fakt nebolo ako texasky masaker. To, co som dala v linku by som doma urcite chcela mat.

guinevre
4. apr 2016

Myslim si, ze nie. Nejde ani tolko o to AKO tie fotky dopadnu, ci budu krasne fotene profesionalom, ci amaterom. Ide o to, ze netusim co ma pri porode caka, ako sa buedm citit, mozno tam nebudem chciet ani muza, nie to eset fotografa. Myslim si, ze zena pri porode potrebuje klud a oporu, nie niekoho kto ram bude pobehovat s fotakom. Ale nemam nic proti tomu, ktora to chce, tak fajn - ale potom radsej profesional.

andreja13
4. apr 2016

pri porode? urcite nie!

bonaqa2013
4. apr 2016

to ozaj nie...

ludka140281
4. apr 2016

je to tažka otazka,ide o intínme záležitosti a v tom sme každá iná...ja by som možno dovolila,ak by to bola moja sestra...inak asi až po porode,nech mi nečumi medzi nohy 😀 ..hanbila by som sa

lanugo
4. apr 2016

Mne by to vobec nevadilo

nyusika
4. apr 2016

tato otazka tu uz bola. najviac sme sa zhodli pri odpovediach ANO - ale iba bratovi alebo velmi dobremu kamaratovi, lebo muz ma musi drzat cely cas za ruku...a este uspesnejsia odpoved bola - ano, ale iba sama seba selfie tycou.

zuzik307
4. apr 2016

Po mixovacom fantomovi je toto dalsia uchylka?

alchemilkazltozelena
4. apr 2016

nie

raz cakam otazku - dovolili by ste aby vas fotili na wc pri vykonavani potreby? (samozrejme ze to nejdem porovnavat ale to uz je trochu absurdne sa vobec toto pytat)

ivett1
4. apr 2016

nie

majulka0509
4. apr 2016

nie

terezka1947
4. apr 2016

nie...prvu foto urobil pri oboch manzel,ked uz boli na rukach sestricky v nemocnicnej zavinovacke...parminutovi obaja....a su to krasne momentky
uplne mi to staci,to ostatne su moje spomienky a nemusim si ich nijako pripominat=nie,nie kvoli bolesti,atd...ale skratka,nemusi byt vsetko na fotke..kto by na to pozeral????ja osobne nemusim,manzel videl,co videl...a chlapci?asi ich nebudu zaujimat prave fotky z porodnice=raz.... 😀

tova
5. apr 2016

o aky porod sa jedna? ja som mala cisarsky a muz (stal pri hlave a bola cez brucho plachta) nielen nafotil ale odkameroval od pripravy na porod az po ukoncenie porodu, a mam kopie, najvzacnejsie viedeo pre deti. Manzel bol pritomny Rovno vedla mna pri hlave, a normalne sme komunikovali . povolene mal stat len na jednom mieste s kamerou alebo bez, takze nic ine by nerobil ak by nenatacal. a nazvat porod hardcore?? trocha privala niekto pozera vzrusujucich viedei. Natocit prvy plac, prvy pohlad dietata na svet si moze len kazdy priat.

jannnka666
10. apr 2016

Zalezi na aky ucel

bluff
10. apr 2016

Prečo nie? Samozrejme, manžel fotil a mame úžasné fotky! Neskutočne silné spomienky. Sú len pre nas, nikdy sme ich nevystavovali na Facebook a podobne. Bolo by mi neskutočne ľúto keby sme ich nemali.

klaudiia29
23. apr 2016

Aj mňa muž odfotil .. samozrejme nie počas už toho momentu kedy malinký príchádzal na svet.. ale zo začiatku ked som ležala na pásoch tak ma odfotil a potom ked už sa malinký narodil .. fotil kým sme ešte boli spojený, a ked už som ho mala v náručí !! . najkrajšie ftoky aké mám !!! .. a som šťastná a hlavne si vážim, že bol môj muž pri mne ! veľmi mi to pomohlo !! 🙂 a ked som videla slzu v jeho očiach, najkrajší moment !!! 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre