Doprovod partnera pri pôrode v súčasnej situácii

radus17
9. sep 2020

Dobrý večer,

Chcem sa opýtať ako to je teraz pri pôrode môže byt partner pri mne alebo nie? Som prvorodička a neviem si to a ani nechcem predstavit žeby nebol pri mne. Mam z toho až strach.

Ďakujem.

jeliz59
9. sep 2020

Môže samozrejme treba si overit vo svojom meste (nemocnici) či je to možné,keď je teraz táto korona,a či je to za poplatok alebo bez....

miskooo1987
9. sep 2020

@radus17 záleží od konkrétnejšie nemocnice, ale toto je momentálne štandard... takze to budú obmedzovať jednotlive nemocnice ako posledné...

mogaa
10. sep 2020

@radus17 záleží kedy budeš rodiť a kde ....v akej zone bude tá nemocnica...ak v červenej v čase pôrodu - môžu mať nemocnice obmedzenia, ale nikto ti nepovie čo bude o mesiac či dva.....ja skôr predpokladám že v zime budú všeobecne v nemocniciach obmedzenia

mogaa
10. sep 2020

@radus17 pozerala som tvoj profil že už pôjdeš rodiť, momentálne by to mohlo byť možné - teda otec pri pôrode, treba si ale zistiť podmienky či nebude potrebovať test na Covid

krisbar
10. sep 2020

Ved chodis uz porodnikovi kazdy tyzden na prehliadky, nie? To sa tam nemozes spytat priamo?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre