Ahojte, viete niekto o nejakom dobrom sťahovacom pase po pôrode? Alebo čokolvek, čo poriadne stiahne brucho nielen "spevní"... Som po druhej sekcii pri prvom mi pomohol pas ktory nikde nemôžem už zohnať a ten čo mam už je "roztiehnuty"... :-/
Mala som aj take body, ktore neboli na prsiach a nepučili mi ich 🙂 Niečo take ako plavky naopak...
Nikde teraz nemôže nič zohnať ☹ Všetko je strašne slabe a nič ma nedokaže stiahnuť ☹ Ten predošly pas čo som mala bol super... Mam veľke brucho a mam sa sťahovať, ale nemam čim ☹
Nosila som aj nohavičky, ale pri sedeni sa mi zrolovali 😒 Niečo tesne pod prsiami by bolo super...
Prosím vas ak viete o niečom, čo dobre stiahne brucho napíšte mi tu prosím... Ďakujem.
@slniecko34 ahojky nemam osobnu skusenost, ale svokra robila v predajni so zdravotnickymi potrebami a viem, ze oni predavali aj objednavali take kadejake veci...skusila si uz nejake zdravotnicke u vas?mozno ti poradia
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Používala som nohavičky zo slovenského obchodu s bielizňou, ale to už bolo dávnejšie.