zdravim chcem sa spytat som v 41.tt aj 1 den a prijali ma do nemocnice lebo prenasamm a ja sa chcem .en spytat ze dokedy ma mozu najviac nechat prenasat ked nemam ani boolesti ani nic. Lebo nechcem prenasat az nad 42.tt to dufamm sa az tak dlho nenechava alebo ano?dakujem
ahoj, nie viac ako 2 tyzdne, to uz je potom problem aj pre dieta, nema miesto, placenta odumiera, nema vzduch ... vsetko ... viac nenechavaju ... aj moj lekar mi to povedal, potom ti vyvolaju porod, neboj!! 🙂
42 som mala aj ja a uz mal zle vysledky plodovky ale nastastie bol v poriadku
najdlhsie nechavaju do 42+0 ale vacsinou vnucuju vyvolavanie uz skor (samozrejme mozes to odmietnut). ked ta prijali do nemocnice, pravdepodobne ti budu robit kazdy den monitory a coskoro ta urcite caka zatazovy oxytocinovy test, ktory casto vyvola porod.
do 42 ale to sa neda presne urcit mne vzvolali porod v 41 [mala som planovany porod]
ja som mala termín 14.2., 28.2. som bola na pohotovosti, že necítim pohyby, ale všetko bolo našťastie oki, a 1.3 mi chceli vyvolať, našťastie o pol štvrtej sa to rozbehlo samé..takže ja som nosila 42tt 🙂 🙂 a si myslím, že dnes už nehrozí, aby bola zelená pldovka, nato predsa slúžia prietoky 😉 neboj
dceru nechali prenasat 8dni, syna 6 dni, zavisi od zvyklosti nemocnice
max. + 2 tt
Ahoj,
necitala som vsetko co ti pisali,ale prenasa sa do 42 tyzdna a vtedy ti musia vyvolat porod,lebo placenta prestava plnit svoju funciu a je to nebezpecne.....
ja som sa vratila len pre par dnami v nemocnice..tiez som prenasala a tak ma moj porodnik prijal do nemocnice vo stvrtok a v piatok(42+1tt) mi umelo vyvolal porod..takze moja dcerka mala vcera 1 tyzden... 🙂..nechcela som vyvolavacku,ale pre dobro a zdravie svojej malej dcery som suhlasila..JANKA
ja som bola v 42 zelena zakalena plodova voda s chumacikmi a nechali ma po odteceni plodovej vody takmer 48 hodin len tak a dopadlo to tak, ze sa mi dcerka zadusila , prestalo jej byt srdiecko a odisla mi do nebicka . Zalezi na nemocnici a pristupe lekara k danej situacii
ja som prenásala 10dní,bola som doma,nie v nemocke,samo to na mna prislo,myslím že prenásanie nieje dobre už vyse 42týždnov,velo som o tom cítala,myslím že lekári to vedia a nenechaju ta tak dlho,a ked si už hospitalizovaná budu ti chciet vyvolat porod,urcite niekolko krát... 😒
ja som nechcela vyvolávat preto som nebola v nemocnici,ale aj preto lebo v tom 40týždni som sa necítila na porod 😀 😀 malej sa este nechcelo..
držím palce 😀 😀 😀
najviac 2tt
..ja som prenasala 9 dni a stacilo mi to... 😝
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
no tusim dlhsie nie ako 42tt moja svagrina mala termin17.4 a decko sa narodilo 2.5 cize prenasala 2tyzdne +1den mala zelenu plodovu vodu dieta vychudnute 2900g vyzeralo hrozne 😒