Do čoho ste sa pobalili do pôrodnice?

annaannies
31. okt 2024

Ahojte mamičky do čoho ste sa pobalili do pôrodnice ??
Mne sa zda že treba tolko veci pre mna aj pre bábo že neviem do čoho sa zbaliť všetky tašky sa mi zdajú malé😀

pribinak
31. okt 2024

@annaannies kufor na kolieska. Ľahká a rýchla manipulácia

janka_266
31. okt 2024

@annaannies do kufra :D a plán bol, že čo bude treba na sálu...ako voda, vreckovky, nabíjačka, košeľa, mali ísť zvlášť do tašky, aby som to tam potom nehľadala:D ale keďže som tam bola už týždeň pred pôrodom, tak som to v tom kufri potom na rýchlo hľadala:D

gulicka277
31. okt 2024

@annaannies vôbec ti neodporúčam cestovnú tašku ja som mala ten istý pocit čo ty že je toho toooooolko veľa a nakoniec som využila plienky, nočné košele, tampóny do podprsenky, krem na bradavky, gaťky, ponožky papuče, uteráky a to bolo všetko 😂😂

nika23t
31. okt 2024

@annaannies kufor a taška, kde som mala plienky, obrúsky a veci pre bábätko. Ale je to presne, ako píše @gulicka277, využila som pyžamá, župan, zákl. kozmetiku, vložky, osušky a papuče do sprchy aj na izbu. Mala som aj svoj príbor, šálku a čaje nejaké. Nič špeciálne na tých pár dní som nepotrebovala, neskor mi muž priniesol, co trebalo.

lucia13022023
31. okt 2024

Kufor a kabelka.

simona92101
31. okt 2024

@annaannies kufor na kolieskach👌 posledny porod bol u mna taky necakany,isla som na poradnu do nemocnice,lekarka mi po sone oznamila ze si ma tam rovno nechaju,ze este v ten den porodim a ci tu mam veci so sebou.kufor som vozila v aute zbaleny uz mesiac vopred😄 cize som presla na parkovisko vzdialene 10 min peso,odtial tahala kufor na kolieskach az na oddelenie-co bola velka vyhoda,ze som nic nemusela niest,stacilo mi ze nesiem seba.tam ma dali na vysetrovni do vozika,sestricka kufor na kolieskach zapriahla za vozik a jednoducho vyviezla ba oddelenie.este si pochvalovala,ze s kufrom to je pre nu lahsie. Na izbe ma este raz pozreli a mne medzi tym zacali kontrakcie🙈.do hodiny bol maly na svete 🤷‍♀️

lasona
31. okt 2024

Balila som sa do kufra veľkosti prirucnej batoziny. A malý ruksak. To bolo všetko. Ak dačo pochybelo, muž doniesol...nechcelo sa mi trepať veľa veci a vystacila som si s tým, čo som si vzala

kristina210
1. nov 2024

Do kufra na kolieskach

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre