40tt+0 = termin porodu a nic sa nedeje
dnes mam termin porodu a moj dnesny nalez je nasledovny: krcok 2cm mediosakralne orientovany, branka volne pre prst, hlavicka nalieha na vchod.
Okrem par tvrdnuti bruska za den, najma vecer, nemam ziadne tazkosti ani priznaky bliziaceho sa porodu.
Prosim, povedzte mi niektora, ze ste mala podobny nalez a porodila do par dni - som v strese, nechcem ist na vyvolavanie.
@diskuterka22 do pár dni porodis určite. Dlhšie ako 10 dni tá asi nikto prenášať nenechá
Urcite porodis v najblizsich dnoch...Ja som si rano povedala, ze chcem ten den rodit a porodila som 🙈...dala som si horucu vana a vypila 2 pohare ananasoveho dzusu ...neviem ci to pomohlo, alebo to bola iba nahoda 😂...bola som v 39+3
Termín pôrodu je len orientačný ale neboj do dvoch týždňov porodíš buď sama alebo ti pomôžu.
Tak nech TI všetko dopadne dobre nech sa v zdraví aj TY aj bábätko vratite domov.
@diskuterka22 bez urážky, pomáha sex, spermie spriechodnuju pôrodné cesty🙂
@diskuterka22 ja som v pondelok prišla, ze všetko ok, nič sa nedeje, v stredu som mala prísť na vyvolanie. Ale do par hodín som tam bola späť a už som rodila. Držím palce.
Ja som druhu dceru rodila v 41+1. Brali ju ako narodenu v termine.
a preco sa tak strasne bojis vyvolavacky ? To dieta sa nejako narodit musi a ked bude v brusku dlho je to aj jeho ohrozenie, nie len tvoje. Neboj sa nenechaju ta dlho prenasat. Ked sa nic samo nebude diat hospitalizuju ta a tak zhodnotia ako s tebou a babom dalej. Termin porodu, ktory ti urcili je vzdy len priblizny.
ja som obe deti rodile 41 + 5 a +3 tusim... akoze pri prvom podobny nalez a uz som mala ist na vyvolavacku v pondelok a v nedelu rano mi "filmovo" praskla voda 🙂
@diskuterka22 mala som podobne nic sa nedialo, 9den po TP som poziadala o Hamiltonov hmat a porodila som az po druhom hmate na 11D po TP.
Ja úplne to isté. Rodila som 8 dní po termíne spontánne. Skúšala som všetko, od schodov, okien, sexu, džúsu, tonicu, stiplaveho, vane, a ja neviem co všetko ešte. Prišla som na príjem otvorená na 2,5cm, brucho len tvrdlo, bolesti ešte slabšie ako menštruačné.. Ale vraj to boli kontrakcie, lebo som sa otvárala 🤣
Ja som mala podobny nalez rano na poradni a vecer som rodila 😅 bola som 3dni po termine
Dakujem vam pekne vsetkym za reakcie, dobre sa to cita, dost ste ma ukludnili, asi som si len potrebovala precitat nieco pozitivne 😅
Termín je plus mínus, čiže kľudne môžeš začať rodiť niekedy v týchto dňoch, nie presne v určený deň termínu.
Ja som syna porodila v 41+1,uz som mala ísť na príjem do nemocnice na vyvolanie, a večer predtým spontánne začal pôrod sám. Dcéru som naopak porodila 2 týždne pred vyratanym termínom.
Ja mam termin podla PM, nechali mi ho, aj ked bola vzdy na morfo ultrazvuku o par dni vacsia, podla datumu pocatia by bol termin este 29.9. 😃
@diskuterka22 Ja som prenášala 3 dni,a potom som si povedala, že dosť. Umyla som všetky okná,oprala a vyvesila záclony a v noci o 22 30 mi praskla voda. Porodila som ráno o 4.
Ja nechapem co to je za prenasanie, ked mas otehotniet cez ovulaciu plus kym sa vajicko dostane do maternice a uhniezdi 5 dni, teda 14 dni od kramov +5=19 to znamena ziadne 40t ale minus 2-5…aj keby proste zena bola 42 tak ani este neprenasa.
Na zaciatku vsetkych tehotenskych informacii mas o oplodnovani tieto informacie ale ked sa dostane k porodu uz je to akoby to neplatilo. Toto proste milujem
@diskuterka22 Hlavne treba byť v pohode, ono to príde. 🙂 Ja som išla na hospitalizáciu 7 dní po termíne a v noci som rodila.
@diskuterka22 Prvá dcéra 13 dní po termíne bez vyvolania, druhá 10 dní s vyvolania, obe hodne cez 4 kg 😆😆😆
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja, porodila som na 41.tyzden. V pondelok ma poslali domov,že sa nič nedeje s tým,že v stredu pôrod vyvolajú..nakoniec mi praskla voda v ten pondelok pred polnocou 🙂