Dnes mam termín a stále nič

bubasica
7. sep 2016

Kedy ste rodili? Ja mam dnes termin a malemu sa nechce :D krcok sa mi skracuje a maly je dost aj nizko ale furt nic jak do 9dni neporodim vyvolavacka .. ako ste to mali vy ?

luciannka83
7. sep 2016

všetko sa môže zmeniť z hodiny na hodinu 🙂 ja som ráno v termíne pôrodu bola na kontrole a vôbec nič nenasvedčovalo tomu, že by som mala rodiť. Zatvorená, krčok neskrátený. O 16tej mi odiekla plodová voda a malý sa narodil tesne pred 23ťou 🙂 A to som si poobede ľahla so synom, žiadna námaha, kľud na lôžku a pôrod sa spustil 🙂

michala.s
7. sep 2016

Rano na kontrole v nemocke mi tvrdili, ze tak skoro neporodim a vecer o pol siedmej sme isli naspat o jedenastej v noci sa maly narodil

bubasica
autor
7. sep 2016

Tak to fajne 🙂 dufam ze aj moj sa vypyta sam lebo nechcem vyvolavacku .. radsej keby isiel sam

luciannka83
7. sep 2016

Dajte sexík na plno 🙂 spermie zmakčujú krčok. Otočte aj ráno a večer 🙂Hladkať bradavky, orgazmus môže naštartovať pôrod🙂 A hlavne, dieťatko vie, kedy je pripravené. Nemysli na to. Choď poumývať okná. Dorob si ešte poriadky 🙂 Ja som tiež robila všetko možné a prišlo to, keď som to najmenej čakala. 🙂 Držím ti palce, nech všetko dobré dopadne.

luciannka83
7. sep 2016

@michala.s si opisovala? 🙂

michala.s
7. sep 2016

@luciannka83 len teda mne voda sama neodisla, museli ju oni manualne pustat

bubasica
autor
7. sep 2016

@luciannka83 no len ja na ten sex akosi nemam moc chut a teraz malo spolu spavame lebo ma to bolievalo takze ostane to asi pri tych dalsich veciach .. :D ale uz to chcem mat za sebou

luciannka83
7. sep 2016

@bubasica tak len dajte rýchlovku a nech manžel do teba striekne 🙂 a hotovo.

tyelde
7. sep 2016

rodila som 9 dní po TP, bez vyvolávania a iných zásahov, ani som sa ju nesnažila vyštvať, a myslím, že si sama vybrala najlepší deň 🙂

bubasica
autor
7. sep 2016

@luciannka83 no skusime zrejme 🙂 a @tyelde a na dalsi den ste mali mat uz vyvolanie ci ?

tyelde
7. sep 2016

@bubasica nie, tu nad vyvolávaním uvažujú najskôr po 2 týždňoch...a keby ich presvedčím, nech sa riadia termínom podľa počatia, nie MS, tak by mi teoreticky vyvolávali dnes 🙂

atrami
7. sep 2016

Sex alebo chodenie po schodoch, vyber si 😉, u mňa nezabralo ani jedno, po 11. dňoch vyvolávačka

charlie1980
7. sep 2016

@bubasica U nas sa v den terminu vsetko lesklo cistotou. Poumyvala som dlazky na kolenach, umyla okna. Cakala. Nic. Tak som sa odhodlala aj k tej sulozi. Nic. Tak som chodila po schodoch. Nic. Dala som horuci kupel. Nic. Tieto marne pokusy o nic trvali asi 10 dni. Az som zavolala do nemocnice a uz som kricala do telefonu, nech ma okamzite rodia, lebo uz slabo citim pohyby. Nechali ma 2 tyzdne. Nakoniec vyvolavacka, po 2 hod kontrakcii zle ozvy dietata a CR. Myslim, ze on by tam cucal dodnes 😀

lucik284
7. sep 2016

kamoska par dni po termine, nie a nie sa spustit porod isli s muzom na veceru a tak sa natlacila, ze skoro schytala zlcnikovy zachvat a hodinu po vecery do nej v porodnici hucal doktor, ze kto to kedy videl takto sa prezierat pred porodom 😁

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre