Dlhodobé ležanie, Clexane a pôrod

29. aug 2022

Tie čo ste dlhodobo ležali, a museli ste si kvoli tomu pichať lieky na riedenie krvi, ako ste krvácali pri pôrode? Nebáli ste sa, že vykrvacate? Vládali ste tlačiť ?

lilinka126
29. aug 2022

Pripnem sa

petamich
29. aug 2022

co sa tyka dlhodobeho lezania to neporadim ale co sa tyka porodu a LWH (clexane, fraxiparine...) - ak mas iba preventivne davky clexane, tie najnizsie, tak im povies, kedy si si pichla poslednu a podla toho sa zariadia, mne kazali pri prvej kontrakcii uz radsej nepichnut, napokon som bola hospitalizovana a nepichli mi dva dni, ak mas vysoke davky (nahodou), tak ti isto daju nieco, aby potlacili ucinok injekcie, zvykne sa pichat injekcia K

vela zien si picha z roznych dovodov a tieto preventivne davky su nic (mala som trombozu a pichala si konske davky a to som mala pocit, ze vykrvacam po pichnuti ihlou 😂), takze to je pre nich bezny stav, dolezite je ich na to upozornit a ked budes mat pocit, ze porod zacal radsej nepichni a pichnes neskor (keby nahodou) a inak ma to vplyv aj na epidural, ak od poslednej injekcie neubehlo myslim 12 hodin, tak ti ho nepodaju 🤷‍♀️

autor
29. aug 2022

@petamich no na ležím v nemocnici na rizikovom, kde mi ho pichajú kvôli dlhodobému ležaniu. Čiže ja si ho sama nepicham. No to som počula, a som nešťastná z toho lebo som si plánovala dať epi… 🙂

petamich
29. aug 2022

to si sadne uvidis 🙂 ja som tiez mala z toho stres, ze mi nepichnu epi a napokon bez problemov

eva56
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
30. aug 2022

Ďakujem uvidíme, skúsim sa spýtať aj lekárov 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre