mamicky chcem sa vas spytat som po porode 3 mesiace a menstruaciu mam od 2.5 neni to nejaka dlha doma, nemam sa ist radsej spytat svojho zenskeho doktora na to lebo beram aj antikoncepciu.
ja to mam od porodu tiez rozhadzane, raz je kratka,raz dlhsia, ale toto je myslim uz extra dlho.
Ono to vzdy trochu trva ,kym sa to vsetko po porode upravi,ale uz je to vazne dlho,chod k dr.Mozno sa ti poblaznili hormony.
ahoj ja som po porode mala mat 6nedelie ale mala ssom ms 4 mesiace bez prestania tak som sla ku dokimu ten mi dal lieky na zastavu ms a vravel ze su maminy ktore na porod reaguju dlhou ms a musia si to nechat zastavit liekmi,ked chces viac info napis IP
Kamaratka to takto mala a lekar ju sprdol, kde tolko je. Takze radsej chod 😉
toto je otazka na lekara...urcite k nemu chod.
ja som mala rovnaky problem,nasiel mi cystu,zastavil na 15dni krvacanie a teraz sa mi tak spustilo ze tecie zomna jak z krhly.... ☹ a boliiiiiiii..... ☹
ak mas dlhsie ako 14 dni, urcite by si mala ist gyndakovi. mne takto kramy zblbli rok po porode a ide mi to riadne na nervy 😠
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
no urcite to nie je normalne.. u lekara si mala byt uz davno