Dlhá menštruácia po pôrode. Mám ísť k lekárovi?

zuzkal99
23. máj 2012

mamicky chcem sa vas spytat som po porode 3 mesiace a menstruaciu mam od 2.5 neni to nejaka dlha doma, nemam sa ist radsej spytat svojho zenskeho doktora na to lebo beram aj antikoncepciu.

sisaha
23. máj 2012

no urcite to nie je normalne.. u lekara si mala byt uz davno

hoota
23. máj 2012

ja to mam od porodu tiez rozhadzane, raz je kratka,raz dlhsia, ale toto je myslim uz extra dlho.

exupery
23. máj 2012

Ono to vzdy trochu trva ,kym sa to vsetko po porode upravi,ale uz je to vazne dlho,chod k dr.Mozno sa ti poblaznili hormony.

jania023
23. máj 2012

ahoj ja som po porode mala mat 6nedelie ale mala ssom ms 4 mesiace bez prestania tak som sla ku dokimu ten mi dal lieky na zastavu ms a vravel ze su maminy ktore na porod reaguju dlhou ms a musia si to nechat zastavit liekmi,ked chces viac info napis IP

albao
23. máj 2012

Kamaratka to takto mala a lekar ju sprdol, kde tolko je. Takze radsej chod 😉

kaby
23. máj 2012

toto je otazka na lekara...urcite k nemu chod.

nanyy
23. máj 2012

ja som mala rovnaky problem,nasiel mi cystu,zastavil na 15dni krvacanie a teraz sa mi tak spustilo ze tecie zomna jak z krhly.... ☹ a boliiiiiiii..... ☹

maca_p
23. máj 2012

ak mas dlhsie ako 14 dni, urcite by si mala ist gyndakovi. mne takto kramy zblbli rok po porode a ide mi to riadne na nervy 😠

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre