Vie niekto či sa dáva epidurál aj večer alebo v noci keby idem rodiť?
Zalezi ci maju anestoziologa po ruke..mne ho pichali o 1 v noci ale musela som čakať asi hodinu lebo mal veľa prace
Ja som mala akútnu SC a ani sa ma nepytali ci chcem alebo nie rovno do celkovej. Rodila som v noci a v deň pôrodu som mala nástup na plánovanú SC. Ale mali veľa pôrodov v tu noc a nestíhal by mi pichnúť a mne sa celkom slušne pôrod rozbiehal. Do rána by som nevydržala. Bratrancova manželka v tej istej nemocnici dostala aj v noci epidural
Dali mi večer okolo 22, porodila som o 2..za mňa najlepšia vec
Som dost prekvapena otazkou. Ani by mi nenapadlo, ze ho v noci nedavaju. V pripade akutnej sekciu potom co robia?
Mne pichli o 4 rano
Mala som plánovanú sekciu na ráno o 9.00. dieťa sa vypýtalo na svet o tretej ráno. Anesteziologička bola ospatá, ale úplne v pohode, akurát sestričky na druhý deň mali poznámky, že či som nevedela vydržať. Ja by som aj vedela, akurát to decko malo vlastný rozum
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
To zalezi kde konkretne budes v noci rodit. Niekde sa dava nonstop, niekde nie, vacsinou len v mensich porodniciach v sluzbe epidural nepichaju (lebo maju len jedneho anesteziologa na celu nemocnicu). Taketo otazky treba konkretizovat, kazda nemocnica/porodnica moze mat svoje postupy.