Dáva sa epidurál aj večer?

11. nov 2024

Vie niekto či sa dáva epidurál aj večer alebo v noci keby idem rodiť?

anavixy
11. nov 2024

To zalezi kde konkretne budes v noci rodit. Niekde sa dava nonstop, niekde nie, vacsinou len v mensich porodniciach v sluzbe epidural nepichaju (lebo maju len jedneho anesteziologa na celu nemocnicu). Taketo otazky treba konkretizovat, kazda nemocnica/porodnica moze mat svoje postupy.

gejb
11. nov 2024

Zalezi ci maju anestoziologa po ruke..mne ho pichali o 1 v noci ale musela som čakať asi hodinu lebo mal veľa prace

ronie338
11. nov 2024

Ja som mala akútnu SC a ani sa ma nepytali ci chcem alebo nie rovno do celkovej. Rodila som v noci a v deň pôrodu som mala nástup na plánovanú SC. Ale mali veľa pôrodov v tu noc a nestíhal by mi pichnúť a mne sa celkom slušne pôrod rozbiehal. Do rána by som nevydržala. Bratrancova manželka v tej istej nemocnici dostala aj v noci epidural

lasona
11. nov 2024

Dali mi večer okolo 22, porodila som o 2..za mňa najlepšia vec

beata_k
11. nov 2024

Som dost prekvapena otazkou. Ani by mi nenapadlo, ze ho v noci nedavaju. V pripade akutnej sekciu potom co robia?

sense
11. nov 2024

Mne pichli o 4 rano

bobaas
11. nov 2024

Mala som plánovanú sekciu na ráno o 9.00. dieťa sa vypýtalo na svet o tretej ráno. Anesteziologička bola ospatá, ale úplne v pohode, akurát sestričky na druhý deň mali poznámky, že či som nevedela vydržať. Ja by som aj vedela, akurát to decko malo vlastný rozum

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre