Ahojte, chcem sa spýtať dá sa zazmluvnit pôrodná asistentka a v prípade bezproblémového porodu nemusí prísť ani lekar? Mal niekto z vás zazmluvnenú pôrodnú asistentku a rodil s ňou? Totiž ja partnera nebudem mat pri pôrode a veľmi by som potrebovala mat nejakú oporu tak zvažujem tuto alternatívu.
Ďakujem za vaše odpovede
U Kocha sa dá zazmluvniť aj pôrodná asistentka.
ved si najdi nejaku milu porodnu dulu 🙂 ta ti bude dobrou oporou
@denden77 veď toto je super, tak nejak si to predstavujem len som chcela aj zazmluvnit nech mám istotu
@ivkazba žiaľ nemám dostatok financií na pôrod u Kocha
@katulastraka práveže čo mám informácie s dulami často v nemocniciach nie sú moc nadšený, preto som chcela niekoho z personálu..ale skúsim ešte pogooglit
Pretože sú duly, ktoré nemajú žiadne zdravotnícke či medicínske vzdelanie, čiže je pochopiteľné, že v mnohých nemocniciach nie sú z nich nadšený. Ja osobne by som k sebe nepustila dulu, ktorá nemá niekoľkoročné skúsenosti s prácou z pôrodnice (aspoň ako pôrodná asistentka alebo novorodenecká sestra).
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
mna odrodila bezna nemocnicna porodna asistentka.. Dr. prisla az ked bola mala na pol vonku a tiez asistentke len pozerala cez rameno a potom ma zasila.. pochybujem, ze sa da zazmluvnit.. ale dakujem vsetkym tam hore, ze mi ju prihrali do cesty, lebo bola neskutocna.. slubila som jej, ze ju pozvem na panaka 😂😂😂