Dá sa vybaviť cisársky?

18. aug 2024

Dá sa vybaviť cez môjho obvodného gynekológa aby mi napísal do knižky niečo nech rodim cisárskym ? Mám známu ktorej tak gynekológ pomohol

klarissa25
18. aug 2024

A prečo nechceš rodiť prirodzene? Zotavovanie trvá určite kratšie ako pri cisarskom

ina2405
18. aug 2024

Spýtaj sa svojho obvodného, či je ochotný a ako sa to dá. Treba na to indikáciu, napr.že strach z pôrodu a vtedy dáva odporúčanie psychiater. Ale indikácii môže byť viac. Ale my tvojho doktora nepoznáme.
Určite by mal vysvetliť čo to obnáša, aké riziká a pod.

pribinak
18. aug 2024

Všetko sa da, treba len nájsť ochotného lekára
a ty si nachytať správne argumenty

anjelicek26
18. aug 2024

Vybavit sa to urcite da, ak mas dobre dovody, ziadna zena si neda rezat cez pol brucha bez dovodu... ziadna... a ano - aj to, ze mas strach JE dovod na cisarsky, len treba odporucanie psychologa a zazmluvnit si idealne porodnika... po cisarskom mozu nastat tiez komplikacie, treba si to uvedomit a mat to v hlave urovnane. Ale ano, da sa, urcite.

petronellla87
18. aug 2024

Napísať ti môže ale rozhoduje porodnik

juliacenc
18. aug 2024

Klasixky porod je lepsi ako cisarky, mala som aj aj viem to porovnat. Zotavovanie po cisarskom je masaker a samotny porod peirodzeny to tlacenie tak to neboli.

stellarstar
18. aug 2024

Budem hnusná nech ti napíše že si hiv+ hneď budeš mat cisarák...

To čo dnes za módu vybavovať cisársky 🤦‍♀️

autor
18. aug 2024

Tehotenstvo po IVF nie je automaticky cisarsky? V zahraničí áno

stellarstar
18. aug 2024

Nie je, nvm kde v zahraničí žiješ ale ja žijem v at a po ivf nie je automaticky cr

danieladugard
18. aug 2024

Tokofobia napr - strach z vaginalneho porodu.

Zotavovanie po cisarskom moze byt dlhsie, ale nemusi. Takisto to moze dopadnut zle pri vaginalnom.

mamaaja82
18. aug 2024

@stellarstar inac,mna v obdobnej teme udivila jedna mamicka,ze v at nabehnes s usmevom do nemocnice nahlasis,ze chces cisarak a vybavene.Rodila som v at v dvoch roznych nemocniciach a zazila som pravy opak.Cim prirodzenejsie tym lepsie,a cr na poziadanie teda nemala ani jedna mamina.

bejbs123
18. aug 2024

Tehotenstvo po IVF urcite nie je automaticky cisarak,cele tehu sa ku mne spravali rovnako a tato informacia nikde nehrala velku uroven,ved to babo je uplne rovnake,nie je to votrelec

kluska
18. aug 2024

mala som 2 cisarske, jeden planovany a druhy akutny s kontrakciami, ale kvoli zlej polohe maleho, bol zase cisarsky. Nerodila som prirodzene, ale ten druhy porod s kontrakciami bol lepsi, skor nabehlo mlieko, moje telo sa lepsie hojilo a babatko bolo pripravene ist von. Za mna cim prirodzenejsie tym lepsie a urcite nie cisarsky 2 tyzdne pred terminom a ked uz, tak len lokalnu anesteziu.

ina2405
19. aug 2024

V usa nie je automaticky po ivf cisársky

mqkm
4. sep 2024

Ja som v Škótsku a mi vyhoveli aj z cisárskym a aj úplnou narkózou. Zatiaľ som ešte nikdy nerodila ale už čoskoro tento mesiac budem tu v Škótsku. Pýtali sa ma prečo takto chcem, tak som im vysvetlila a vedia že mám aj zdravotné problémy tak nechcú na mňa tlačiť doktori. Midwife jedna áno aby som mala prirodzený (ale ja mám perianálny fistulu po abcese tak nechcem v žiadnom prípade riskovať prirodzený pôrod alebo spinál injekciu) ale už mi zmenili moju Midwife a ja takéto rozhodnutia riešim s doktormi. Uvidíme ako všetko dopadne 🙏🏻 bojím sa..
Otehotnela som prirodzene prvýkrát po 15 rokoch, mám 35r.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre