Dá sa podľa vás vyvolať pôrod masturbáciou?

13. máj 2022

Som v 5 mesaci a doktorko mi povedal ze sex niee aj keď je všetko v poradku ale je zakázaná aj masturbácia?? Môžem si tak nedajbože spustiť pôrod bo také niečo?

e1i
13. máj 2022

Mozes. Orgazmus sposobi stahy maternice.

lenuska9999
13. máj 2022

Ja som v 8. Mesiaci a sex s mužom mame ešte stále. Dokonca viem, že baby sexuju, aby neprenášali. Čítala som , že nechránený styk pomáha, lebo nejaká zlozka v spermiach pôsobí tak, že žena nemusí prenášať. Neverím tomu, že v 5. Mesiaci porodis kvôli sexu ak je všetko v poriadku. Ale tak keď ti to povedala lekárka...

diamond007
13. máj 2022

Áno dá, keďže sa jedna skôr o orgazmus ako o sex.vzrusenie a pod. Myslím že to príde v pravý čas, ale vie tomu orgazmus značne dopomôcť🙂

sszuzu8
13. máj 2022

Ani nehovor 😂 týždeň pred termínom som sa takto zabavila večer sama so sebou a nad ranom pôrod, 😀

lucia7933
13. máj 2022

A myslite ze masturbacia v prvom trimestri môze sposobit potrat?

angel993
13. máj 2022

Záleží prečo lekár povedal že sex nie. Ak sú nejaké problémy, kde sex by mohol ohroziť bábätko tak sa mu treba vyhýbať.

kratucka
13. máj 2022

@lucia7933 nie ale tak podla mna sa treba radsej riadit slovami lekara. ten by mal vediet co a jak, kedze kazda zena je ina a ma iny pribeh tehotenstva

diamond007
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
diamond007
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucia7933
13. máj 2022

@diamond007 preto sa pytam, lebo ja som si to mozno tymto resp.orgazmom zavinila aj sama :( prve tehotenstvo a nevedela/neverila som ze orgazmus môze sposobit potat..u mna to bol zamlcany.... I ked lekari aj vsetci hovoria ze to nebolo kvoli tomu ja si myslim ze asi ano

domireb
13. máj 2022

Každý deň sex, prenášala som dva týždne

diamond007
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domireb
13. máj 2022

@diamond007 ďakujem za vysvetlenie medzi sexom a orgazmom 👍 rodila som 42tt po 2. vyvolavaní. Netreba vždy len predpokladať.

diamond007
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domireb
13. máj 2022

@diamond007 netozumiem, ako táto lekcia korektného názvoslovia má autorke k niečomu pomôcť. Ja som do debaty prispela tým, že ani dva týždne dennej dávky orgazmu mi nerozbehli pôrod, pretože u nás v posteli sa sex = orgazmus. Odo mňa všetko k tejto téme.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre