Som v 5 mesaci a doktorko mi povedal ze sex niee aj keď je všetko v poradku ale je zakázaná aj masturbácia?? Môžem si tak nedajbože spustiť pôrod bo také niečo?
Ja som v 8. Mesiaci a sex s mužom mame ešte stále. Dokonca viem, že baby sexuju, aby neprenášali. Čítala som , že nechránený styk pomáha, lebo nejaká zlozka v spermiach pôsobí tak, že žena nemusí prenášať. Neverím tomu, že v 5. Mesiaci porodis kvôli sexu ak je všetko v poriadku. Ale tak keď ti to povedala lekárka...
Áno dá, keďže sa jedna skôr o orgazmus ako o sex.vzrusenie a pod. Myslím že to príde v pravý čas, ale vie tomu orgazmus značne dopomôcť🙂
Ani nehovor 😂 týždeň pred termínom som sa takto zabavila večer sama so sebou a nad ranom pôrod, 😀
A myslite ze masturbacia v prvom trimestri môze sposobit potrat?
Záleží prečo lekár povedal že sex nie. Ak sú nejaké problémy, kde sex by mohol ohroziť bábätko tak sa mu treba vyhýbať.
@diamond007 preto sa pytam, lebo ja som si to mozno tymto resp.orgazmom zavinila aj sama :( prve tehotenstvo a nevedela/neverila som ze orgazmus môze sposobit potat..u mna to bol zamlcany.... I ked lekari aj vsetci hovoria ze to nebolo kvoli tomu ja si myslim ze asi ano
Každý deň sex, prenášala som dva týždne
@diamond007 ďakujem za vysvetlenie medzi sexom a orgazmom 👍 rodila som 42tt po 2. vyvolavaní. Netreba vždy len predpokladať.
@diamond007 netozumiem, ako táto lekcia korektného názvoslovia má autorke k niečomu pomôcť. Ja som do debaty prispela tým, že ani dva týždne dennej dávky orgazmu mi nerozbehli pôrod, pretože u nás v posteli sa sex = orgazmus. Odo mňa všetko k tejto téme.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Mozes. Orgazmus sposobi stahy maternice.