Dobry den vsetkym. Poprosil by som o radu a kontakt na nejakeho overeneho odbornika. V 8 mesiaci tehotenstva ktore prebiehalo bez problemov objavili nasemu babatku cystu na vajecniku o velkosti 7x5cm. Lekari v Piestanoch bohuzial nemaju moc praktickych skusenosti s podobnymi pripadmi ale aj tak sa do porodu nic nedalo robit, aj ked cysta je obrovska tak sme len pozorovali a cakali na porod. Mala sa narodila vcera, dnes jej uz konecne urobili sono a lokalny doktor bol dost zazkoceny, cysta je tam a je rovnakeho rozmeru, mozno aj trosku vacsia. Doktor ide zajtra konzultovat s Bratislavou, no ja nemozem ani spat tak prosim ci uz niekto zazil nieco podobne o rady ako to prebiehalo. Cysta je naplnena tekutinou, uz som rozhodil aj ine siete na odbornikov no cakam na odpoved. To cakanie je ubijajuce. Clovek by pre svoje dieta chcel urobit co sa da. Malicka ma 3,1kg a 50cm a ak si pri jej drobnom telicku predstavim ze v nej rastie cysta o rozmere statneho slepacieho vajicka tak je to strasna predstava...... dakujem vopred
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.