Čudné stavy tri mesiace po pôrode

lucicica
23. aug 2017

Bábiky, už som takmer 3 mesiace po pôrode a stále mám akési výkyvy nálad, ešte horšie ako keď som čakala malého.. Je to ok? 😒

nina4
23. aug 2017

@lucicica aké konkrétne takto je to ťažko .Ak to cítiš že sa to nedá zvládnuť najlepšie je navštíviť psychológa.Ja osobne som mala dosť zle stavy po druhom pôrode.Bol ťažký a malá v tedy ešte aj stále plakavala.No našťastie mi veľa pomáhal manžel aj rodičia keď dráhy išiel do nočnej.

petrapod
23. aug 2017

Ja som tiež mala asi tak dvakrat do mesiaca taky stav že som sa vôbec nevedela ovládať taky stav zúrivosti😫našťastie to manžel zvládol. Trvalo to aj 9 mesiacov potom to samé prešlo.

jumama
23. aug 2017

Mozes mat poporodnu depresiu, skus si niekde pocitkat a urcite ak to vnimas a sama priznas, je to dobre, skus aj s lekarom sa pobavit, mozno poradi ako na to... ci uz s gyndisom alebo aj obvidakom, je to este stale rozhadzanymi hormonmi a aj unavou, kedze pri babinku sa clovek nevyspi, kolotoc okolo dietatka je nekonciaci, aj tym, ci ti ide dojcenie, ci nie. Dietatko je velka zmena do zivota 🙂

bruneta880
23. aug 2017

@lucicica je to ok.Ja som mala tiež a ešte dosť dlho po pôrode...asi aj hormóny, ale tak celkovo nová situácia v živote, musíte sa spolu skoordinovať, nájsť si systém v mnohých veciach.Si vyčerpaná?
Môže to byť aj tým.Ja som teda bola (mali sme koliky).
Ak dojčíš, možno potrebuješ zvýšiť príjem tekutín, alebo ti môže chýbať magnézium, železo.A keď uzlík spinká, odpočiň si aj ty.Mne to pomáhalo.
Ale ak sama cítiš, že je to nad tvoje sily, určite navštív odborníka.

akronop
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
libawet
24. aug 2017

@lucicica je to nerovnováha v ženských hormónoch, čo je normálne a po pôrode dupľom, skús gynex z radu energy, je čisto na bylinnej báze.

raffaella
24. aug 2017

@akronop uplny suhlas 😉 mat taku kamosku je na nezaplatanie.

lucicica
autor
31. aug 2017

@akronop tvoj komentár milujem!! 😅

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre