Ahojte, mate skusenost s tymto gelom?
Poradila mi ho moja Dr., na jazvy po velkom sití (bola som dost natrhnuta), ale problem je, ze mam tam este malý fliacik, kt. vyzera ako živé mäso a neviem, ci to moze ist aj na to... V pribalovom letaku nie je o tom nic spomenute..
Dakujem za kazdu radu!
som 8 tyzdnov po, jazvy su dobre zhojene, az na ten fliacik. Dr. hovorila, ze contratubex moze ist aj na sliznice, ale ci aj na takyto kusok...
nie som si ista, ci je to normalne otvorena mala povrchova ranka, alebo co.. vraj mi to granuluje (co by malo byt dobre), ale ci sa to aj na to moze davat... ???
ten gel je o ničom len to poriadne vetraj a oplachuj repikom a na hradzu by som gel duplom nedavala aby sa ti dnu nezanieslo niečo
ja som ho použila len na jazvu na krku, nie po pôrode... tam zaúčinkoval veľmi dobre, jazvu nevidno vôbec , že tam niečo bolo, ťažko si ju vôbec je sama vyhmatám či zrakom nájdem, hoci je to už aj pár rokov, no pamätám si, že sa to zhojilo rýchlo a pekne... na sliznice to môže byť háklivejšie dozaista...
vie my niekto poradit ci contractubex mozem natierat ked som len 14 dni od sitia ??? dakuujem vopred
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
nelia neviem kolko si po šití ale rana by mala byť riadne zhojena kým začneš s contractubexom 😉