dievcata, niejak vela vytoku mi vytieklo, skor taky vodovy....tosku boli v podbrusku, co to moze byt? zvyknem mat vytok, ale menej ako teraz...dufam, ze este neporodim...
A neodteká ti plodová voda? Skús zbehnúť na pohotovosť. 😉 ,niekedy aj zátka vyzerá ako opisuješ.
myslim ze to bude hlienova zatka,co ti odislo ,takze co chvila bude porod 🙂
a v ktorom si tt tehotenstva, aha už vidím? moze to byť plodová voda
Plodovej vody je dosť, takže ak je to plodovka, tak si to už určite zistila. Nevytečie naraz a nie jej je poldeci 😉
plodova voda
zrejme plodova voda.. 😉 tak rychly porod prajeme 😝
Pohotovost.drzim palce
Mne takto zacal porod v 34t, drzim palce.
@lenkab1984
@zuzi0911
@mata90
@bambibam
@alka221
@31majka12
@zuzka1008
@sssimi
@erulka77
Ahojte, to som ja szzuzka, chcem vás len informovať, že nakoniec z toho pôrod nebol. (teším sa, ešte máme času dosť). Bola som na pohotovosti pre istotu, aby som vedela, čo sa deje. Pred nemocnicou aj chodenie mi robilo ťažkosti...ale nakoniec, že je všetko v norme, som uzavretá, aj v plodovú vodu mam v norme, že to vytiecť nemohlo...asi boli len poslíčkovia, ja si myslím, že dosť intenzívne 😎 , ale aj tak ma znepokojovalo hlavne ta voda, lebo na vytok to bolo veľa, až trikrát vytieklo, ale to je pravda, že nie až toľko, ako po 1krát...ale p. DR. hovorila, že môžem byť kľudná, výtok to bol...Tak dúfam, že vydržíme v 2in1 čo najďalej 😒 ...a vám slečny 😉 veľmi pekne ďakujem za odpovede 😉 prajem vám krásne vianoce 🙂 🙂 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
no neviem moja nie je to plodova voda?