Baby ahojte. Prosím Vás, ktorá ste rodili sekciou? čo Vám chýbalo a ocenili by ste? Je možné, že nebudem mať návštevy, rada by som sa pripravila... čo Vám pomohlo k väčšiemu pohodliu, prípadne na ranu... počula som o chladivých vložkách napr. ... Ďakujem za radu.
@romimami1991 urcite na jedenie po sekcii nejaku vyzivu, po prvej mi davali asi dva dni len take kase ako puding, druhu sekciu som mala inde a bola akurat sucha vecera, ver tomu ze som nemala chut na suchy chlieb.
Fľaša zo sosakom jednoznačne. Ja som mala normálnu fľašu, zabehlo mi pár hodín po sekcii a myslela som si že je to môj koniec 🤦 Iné mi ani nenapadá nič také špeciálne
@romimami1991 Ak ta bude po spinale boliet hlava, tak kava a cola su fajn. No a sladke 🙂
@romimami1991 na co su ti chladive vlozky? Ved spodkom ti to nepojde ☺️
Aj slamka do hrnceka je dobra vec a odsavacku aby si stimulovala tvorbu mlieka a podprsenka. Mne ako ssa naliali, tak mi je neprijemne ked len tak viseli
@kitycat https://www.mommygang.sk/produkt/momcare-icepad...
takáto chladivá 🙂
@romimami1991 Floraliv flasticky, Lactulosa a Cicatridina no a pripadne odsavacka mlieka.
@romimami1991 nekupuj si sitovane jednorazove nohavicky! akorat se ti budou oka stehu za ne zatrhavat, kup si radeji takove ty plenky nebo jak to rict, funguji i jako poporodni vlozky. Prenosny bidet, abys nemusela chodit do sprchy po kazdem cikani.
@romimami1991 Nekupuj somariny. Tam napisu cokolvek. Pri sekcii ozaj nepotrebujes chladiace vlozky.
@romimami1991 urcite tehotenske nohavicky -nezarezavaju sa do rany a aj na potom na doma vyuzijes nezapali sa ti rana vela zien tak chodilo so zapalenymi ranami bo sa im nohavicky zarezavali priamo do nej
@romimami1991 ahoj 🙂 mne veľmi pomohol hroznovy cukor, nejaké haslerky alebo mentolové cukríky ( keď by sa ti chcelo kašlať, tak maj po ruke a utlmí ti trošku ten kašeľ ) a ako baby spomínajú so sosakom fľašku na vodu. No a určite sa pripraviť na to, že sa budeš musieť potom postaviť a možno aj na to, že nie v každej nemocnici sú všetci nápomocní :( držím Ti palce aby si to super zvládla všetko 🙂
@romimami1991 a ešte mi napadlo, pre väčšie pohodlie - mala som vlhceny toaletný papier. Keď sa budeš čistiť, tak dobre padne mať po ruke na wc. A na ranu mi lekár kázal nič nedávať, iba občas studenou vodou si ranu prejsť ( bol začiatok augusta veľké horká ) a vysušiť. Tak som tak postupovala a žiadne problémy s ranou neboli 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@romimami1991 zo skusenosti flasa so sosakom, aby si mohla pit v lahu po spinale (nemozes dvihat hlavu) a mne pomohla aj flaska coly - dokonca odporucana sestrickami. A inak asi nic take ine v porovnani s klasickym porodom.