Ahojte baby, čo Vám pomohlo na vyvolanie pôrodu ? Ďakujem za rady. Viem že babo dôjde kedy má dôjsť, ale zaujímajú má vaše typy
@karolin99 Mne sex.. Potom za hodinu, keď sme išli spať tak začali kontrakcie, ževraj spermie to urýchľujú keď už je čas ,ktovie 🤔😁
Sex.....v tu noc som dostala kontrakcie a na ďalší deň sa mala narodila
@bucko555 ahoj my sme tiež skúšali sex ale stále prišli len take nie veľmi silne bolesti 🙈🙈 chcem sa spýtať aký sex pomaly alebo taký rýchlejší ?? Už som myslela aj nato ci netreba trochu rýchlejšie alebo ako to mam povedať 😂🙈až sa hanbím 🙈🙈🙈
@miriamka18031998 tak normálne nie úplne jemne ani nie úplne silné ....taký zlatý stred 😂
Pri prvej sex, ale pri druhom absolútne nič 🤷 až vyvolávačka
Naháňať syna po vonku a vyniesť ho na 4 posch 3x denne. Presne na termín sa mala narodila
@bucko555 aha tak my sme to robili asi zle lebo sme mali pomaly sex 😂😂🙈 tak skúsime ten zlatý stred 😂🙈
@katka1389 ja nemôžem prenášať lebo mam tehu cukrovku a nechcem vyvolávačku tak skúšam čo sa da vaňu som mala ale asi malo aj stiplavu pizzu som skúsila a ešte nič 🙈🙈🙈🤷🏻♀️ Sú take jemne bolesti ale ešte nič hrozné no 😃😃
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
nepomohlo nič - skúšala som pikantné, sex, dlhé prechádzky... po oberaní jablk, čo som ja ako tehotná v podstate len zbierala pol dňa jablká zo zeme v podrepe tak sa mi akurát tak brutálne spustili poslíčkovia, už som myslela že rodím, tak som išla do nemocnice a tam že nie, nerodíte, dovidenia.. otočka domov a ešte týždeň trvalo kým som naozaj porodila :D .. vyvolávali mi pôrod až v pôrodnici 😅