Ahojte, chcela by som opýtať na po pôrodné nohavičky som prvorodicka a vôbec neviem koľko čoho treba. Stačia mi len nejaké dve balíky a potom vložky alebo alebo nosiť treba dlhodobejšie? Alebo nejaka dobrá iná rada coho si treba zobrať viac menej?
hlavne rezervne pyzama/nocne kosele, aby si tam potom nebehala v jednej zakrvavenej, a ano, balik poporodnych sietovanych nohaviciek..inak, daju sa oprat aj v rukach, tak balik hadam aj staci...zupan, papuce, teple ponozky, pribor, hrncek, mydlo, kefka, pasta na zuby, sampon, krem, tolaetny papier, uteraky, hyg. vreckovky..prstriedok na riad, mne bola zima, tak som mala deku, nenachystala som si odsavacku mlieka a trebalo..a pre dieta oblecenie v ktorom pojde domov..
hreben
Ide aj o to v ktorej nemocnici budes, napr na antolskej sme nepotrebovali vlastny pribor, ani riad, najpotrebnejsia vec bola pre mna nahradna nocna kosela na kojenie ( v jednej z mojich som aj rodila) a prezuvky do sprchy gumenne. ( odporucam aj jedny normalne na prezutie) lebo v tych gumennych sme sa sprchovali pomerne casto ( z hygienuckych dovodov nie na boso, zas tak casto sa tam kupelne neumyvali.) Mali sme 4 jednu kupelnu a za 4 dni co som tam bola upratovacky raz vytreli podlahu, sprchu som ich nevidela umyvat. Cize pogumovane papuce nonstop mokre. Po pouziti wc odporucali si rovno dat aj sprchu koli stehom. Vyjdes z kupelne prezujes do suchych papuc.
@ivanak49 to je veľmi individuálne a záleží od pôrodnice. Rodila som v Kochu v BA a okrem vlastnej kozmetiky som nepotrebovala absolútne nič..Žiadne vložky, podložky, aj pre bábätko dali všetko. Každá pôrodnica by mala mat zoznam veci, ktoré si ma mamička priniesť, tak podľa toho by som sa riadila.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@ivanak49 Vlozku treba aj do popôrodných nohavičiek.