Čo ste zadali ako dôvod na reverz?

natalia307
2. aug 2017

Zaujima ma to...Chcem dat reverz lebo to uz nezvladam....

katarinapekna
2. aug 2017

@natalia307 dôvod nikoho nezaujíma,to je tvoja vec...nikto ta nikde nebude drzat nasilu...

daninka2
2. aug 2017

Pred tromi tyzdnami som odisla z nemocky na reverz, nesuhlasila som s navrhnutou liecbou a starostlivost bola nula bodov.. jednoducho som povedala ze odchadzam a dovi dopo

sissy27
2. aug 2017

@natalia307 žiadny špeciálny dôvod nepotrebuješ, ale asi ťa nedržia v nemocnici len tak lebo majú prázdne lôžka a potrebujú vykázať činnosť ... A keď sa ti neskôr priťaží, tak prosím ťa nepindaj, že si musela čakať na pohotovosti 4 hodiny a nedajbože sa ti pomoci nedostalo včas...

mirage
2. aug 2017

@sissy27 blbost.poistovna preplaca pobyt ked si tam 3 noci..nas sli ukamenovat ked sme odmietli hospitalizaciu a chceli sme LEN crp a odbery na pohotovsti.Boli sviatky.Syn mal nakoniec len virozu ale boli by sme tam 5 dni minimalne.

stankadu
2. aug 2017

@natalia307 si tehu? Lebo v tej nemocnici si asi z nejakého dôvodu. Ja som v nemocnici trčala 2 mesiace pred pôrodom za tlak, no cítila som sa dobre. Bolo to ťažké, takže viem ako ti je. Chcela som viackrát odísť, ale bolo to moje prvé bábo a keby sa mu niečo stalo, určite by som si to nikdy neodpustila. A štvalo ma to o to viac, že som vôbec nič nemala nakúpené pre miminko. Domov som prišla až s bábatkom.

daninka2
2. aug 2017

@sissy27 no u mna chceli cisarskym ukoncit tehu v 27tt len koli skracovaniu krcka, spravili predoperacne a cakali kym zaberie inekcia na dozretie pluc. Podotykam ze ziadne ine komplikacie neboli, bez kontrakcii bez nejakych chyb s placentou. Tak som odmietla a sla domov. So strasenim ze porodim na schodoch pri odchode.. a pozri ako bojujeme s babatkom pekne 🙂

bobacik_29
4. aug 2017

@daninka2 mne.sa.krcok.skracoval.pri.každom tehu.nemocku som.vzdy.odmietla.ale.nikdy.sa.mi.nestalo zeby.mi chceli porod vyvolat nechapem ..najlepsie.je.drzat co.najdlhsie.ak.nie.su.ine.komplikacie 🙂

daninka2
4. aug 2017

@bobacik_29 a ak sa mozem opytat ake hodnoty si mala namerane a ci si to nakoniec dotiahla do konca alebo trosku skor.

misinka0611
4. aug 2017

Co konkrétne nezvládas?

bobacik_29
4. aug 2017

@daninka2 vsetky tehu som.vydrzala do.teminu krcok som.mala.iba. 1cm a.bola.som na.spicku.otvorena 🙂

daninka2
4. aug 2017

@bobacik_29 aj si mala postelovy rezim ci si normalne fungovala? Mne nakazali lezat v posteli no ale da sa to ked rodina je 350km daleko a muz okrem vikendov od rana do vecera maka? No, neda sa. Uz len verim ze bude ako byt ma 🙂

bobacik_29
4. aug 2017

@daninka2 jasne tiez som musela.lezat ale tak.nedalo sa stale ..teraz cakam dvojičky krcok zatial drzi ale.som.iba v 24 tyzdni tak.polihujem aj.tak.nevladzem.nic.:) iba navarit

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre