Čo mám zobrať kámoške do pôrodnice?

daduska_maminka
13. aug 2017

Ahojte. Chcem ísť pozrieť kamošku do pôrodnice . Neviem čo jej mám doniesť .. poradíte ? Ďakujem 🙂 ;)

lia23
13. aug 2017

AHoj, skús sa jej spýtať, či niečo nepotrebuje... Možno nejakú vodu, prip. hygienické potreby ak jej chýbajú, nejaké vhodné ovocie alebo ak má nejaké zvláštne priania.

zajkula62
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
daduska_maminka
autor
13. aug 2017

@lia23 ďakujem 🙂 .. ovocie jej isto donesiem ale čo aj čosi pre bábätko či to sa asi nehodi

lia23
13. aug 2017

@daduska_maminka pre babatko jej mozes doniest aj potom domov ked ich pojdes pozriet...ale ak chces tak mozes aj teraz doniest nejaké bodynko chutne, ciapocku, ponozticky, alebo co sa ti paci ...Ja som od kamosky dostala nap. piskoty, vyzivu detsku a tusim ze aj vodu, alebo dzus....

eribel
13. aug 2017

Moderne je priniest hroznovy must....da sa kupit aj v Tescu od Matysaka......alebo domaci......je vyborny na tvorbu mliecka.....

vierocka888
13. aug 2017

Ahoj. Po viacerych navstevach novopecenych mamiciek v porodnici, ti poviem takto. Kazda jedna bola rada, ked som sa jej spytala, ci jej nechyba nieco z hygienickych potrieb, alebo nieco na pitie/jedlo... darceky pre dietatko sa im tam hromadili, zle sa im potom vsetko nieslo domov. Kazda povedala, ze by bola radsej, keby jej to doniesli az potom na prvu navstevu domov. A ja budem asi tak isto radsej, ak pridu kamosky s darcekmi na navstevu, ked budeme doma s drobcom a nebudem musiet vsetky veci smykat z porodnice 🙂 takze tak 🙂

daduska_maminka
autor
13. aug 2017

Ďakujem za odpovede babulky 🙂 ;)

lacibo
13. aug 2017

Lucku a Vineu - super kombinácia na tvobu mliečka..mám odskúšané🙂

martul
13. aug 2017

@daduska_maminka s ovocim opatrne niektore druhy zastavuju tvorbu mliecka takže bacha

siska53
13. aug 2017

@daduska_maminka no.. Skor nech ti ona povie,co by potrebovala... Pre babatko mozno tak plienky ci vlhcene.. Iny darcek mozes neskor..
Mne nosili skor len vodu a plienky pre ne,to mi tak najviac chybalo..lebo plienky davali len 5ks na den a kedze som dojcila a bolo teplo,potrebovala som.pit.. Jedlo mi az tak nechybalo,bola som.dost hladna,aby som zjedla tie ich gebuziny..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre