Ahojte žienky neviete mi poradiť aký sprej alebo niečo čo je dobré na rany po šití napr po pôrode alebo po sekcii či náhodov nemáte skúsenosti s tým Ďakujem
Ahoj, z vlastnej skúsenosti Ti môžem odporučiť po pôrode je najlepšie časté sprchovanie a ja som si dávala repíkové obklady. To bolo super
🙂
@petulka00013 Sprej Dermochlorophyl.
sprej chlorophyl je super, aj v porodnici mi ho schvalili
Zienky tak skusim,kupit ten sprej do porodnice a jasne sprcha a casta to je naj a doma budem davat ten repik
ja tiež z vlastnej skúsenosti môžem len odporučiť repík, rany sa rýchlejšie hoja 🙂
@petulka00013 ten repík si dávaj už aj v pôrodnici. Povedz tomu, kto Ta príde pozrieť, aby Ti v termoske doniesli uvarený čaj z repíka. Uvidíš ako Ti to pomôže
@petulka00013 po šití mi najlepšie pomohol tekutý betadine a časté sprchovanie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Odporucam odvar z repika lekarskeho, podporuje hojenie, mne velmi pomohol po porode na rany po siti. Repik sa da kupit v lekarni a treba ho asi 5 minut povarit, odvar vydrzi asi 12 az 24 hodin, potom treba novy. Davala som si ho rovno na vlozku.