Čo je dobré na šité rany po pôrode alebo po sekcii?

petulka00013
11. apr 2014

Ahojte žienky neviete mi poradiť aký sprej alebo niečo čo je dobré na rany po šití napr po pôrode alebo po sekcii či náhodov nemáte skúsenosti s tým Ďakujem

uhnakova
11. apr 2014

Odporucam odvar z repika lekarskeho, podporuje hojenie, mne velmi pomohol po porode na rany po siti. Repik sa da kupit v lekarni a treba ho asi 5 minut povarit, odvar vydrzi asi 12 az 24 hodin, potom treba novy. Davala som si ho rovno na vlozku.

eva1122
11. apr 2014

Ahoj, z vlastnej skúsenosti Ti môžem odporučiť po pôrode je najlepšie časté sprchovanie a ja som si dávala repíkové obklady. To bolo super
🙂

belllinka
11. apr 2014

@petulka00013 Sprej Dermochlorophyl.

zukuvi
11. apr 2014

sprej chlorophyl je super, aj v porodnici mi ho schvalili

petulka00013
autor
11. apr 2014

Zienky tak skusim,kupit ten sprej do porodnice a jasne sprcha a casta to je naj a doma budem davat ten repik

m_ij_ka
11. apr 2014

ja tiež z vlastnej skúsenosti môžem len odporučiť repík, rany sa rýchlejšie hoja 🙂

eva1122
11. apr 2014

@petulka00013 ten repík si dávaj už aj v pôrodnici. Povedz tomu, kto Ta príde pozrieť, aby Ti v termoske doniesli uvarený čaj z repíka. Uvidíš ako Ti to pomôže

melpomene
11. apr 2014

@petulka00013 po šití mi najlepšie pomohol tekutý betadine a časté sprchovanie

uhnakova
11. apr 2014

@eva1122 aj mne tak nosila moja mamka, neskor sa to naucil varit aj manzel 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre