Čo do pôrodnice po cisárskom?

mon1806
8. jan 2022

Dievčence chcem sa opýtať čo si mám zobrať do pôrodnice keďže idem rodiť cisárskym?
Prvý som mala prirodzený tam to bolo o inom trosku a tak neviem co mi treba ci mi treba aj jednorazové nohavičky a vložky ci nie? Netuším

e1i
8. jan 2022

@mon1806 ano aj vlozky aj nohavičky.

paulinkaa2
8. jan 2022

@mon1806 ja som bola s babou na izbe po cisárskom a mala podložky aj vložky. Krvácať budeš aj po cisarskom porode

danusa64
8. jan 2022

@mon1806 urcite vlozky a poporodne nohavicky tiez, tie som dlho este aj doma nosila aby mi obycajne netlacili na jazvu

naobedbuduspagety
8. jan 2022

Poporodne nohavičky najlepšie tie "kraťaskové" majú vysoký pás a idú vytiahnuť nad ránu, ja som pri prvej sekcii kúpila tie klasické a nedali sa nosiť lebo končili priamo na jazve

nikpa
8. jan 2022

@mon1806 krvácať budeš normálne ako po prirodzenom pôrode. Akurát budeš pár hodín nehybná, odporúčam podložky, nie v každej nemocnici ti dajú na výmenu, tak potom zostanes ležať na jednej aj pol dňa 🙈 to je hnus. Určite si zabal bavlnené mäkké nohavičky alebo aj bezšvové a kľudne aj tie čo si nosila počas tehu. Rana bude bolava a nohavičky sa ti tam budú do nej rolovat, keď budes mať volake s pevnou gumičkou bude ťa to tam rezať. Tiež si zober fľašu so sosakom aby si sa mohla napiť lebo po sekcii nemôžeš zdvíhať hlavu z postele a dajú ti piť z takej hnusnej gumennej cievky aby si sa neobliala keď budeš piť v ľahu. Nič extra ma nenapadá. Počúvaj sestričky, keď povedia postavit tak postaviť aj keď to bude sakramentsky bolieť, čím skôr to rozchodis, tým skôr budeš s bábätkom. Veľa šťastia 💛

katus2323
8. jan 2022

@mon1806 jednorazové plienky , take tie s klasickým lepením na bokoch ako je u detských plienok.
V lekárňach zväčša dávajú plienky našuchovacie a tie po skúsenostiach neodporúčam a ani v nemocnici neboli z nich nadšený. Hroznovy cukor mi dosť pomohol aby som mala veľa energie na postavenie.. držím palce 🍀

nwnw
8. jan 2022

@mon1806 cicatridina

mon1806
autor
8. jan 2022

Ďakujem vám krásne 🙂 cicatridina beriem hneď to bolo aj pri. Prvom moja záchrana

karla21
23. sep 2023

@nwnw prosím tá čo to je ? To dovolia?

nwnw
23. sep 2023

@karla21 https://www.mojalekaren.sk/cicatridina-sprej-12...

Mne to predpisal gyndos moj po cisaraku. Tusim ze som mala tento aj po prirodzenom porode... topka vec na hojenie

karla21
23. sep 2023

@nwnw s to si si v nemocnici už dávala?

nwnw
23. sep 2023

@karla21 keby som to tam mala, tak.si davam. Nie nemala som.

karla21
23. sep 2023

@nwnw tak veru kúpim , už to niekto spomínal . Tak verím že to bude fajn . To si si ako často dávala ? Ďakujem .

karla21
23. sep 2023

@mon1806 v čom tá to zachránilo ? Myslím ten prípravok?

mon1806
autor
23. sep 2023

@karla21 je velmi dobry na poranenia obsahuje kyselinu hyaluronovu ale po cisarskom som ho vobec nevyuzila uplne minimalne

nwnw
23. sep 2023

@mon1806 ja po cisaraku mast.. neviem co za debila mi daval mocovy kateter, ale to ma bolelo este 2tyzdne po... 🙈

mon1806
autor
24. sep 2023

@nwnw presne aj mna , ja presne viem co za debilku mi davala kateter bolelo to jak svina neskutocne , po cisarskom co som mala rano som v noci nevydrzala a s placom pytala nech mi ho vyberu lebo skapem od bolesti , samozrejme rano som musela vstat a ist cikat bolo to utrpenie ale zvladla som 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre