Ahojte nie som este tehotna , mno bola som ale musela som ist na kyretaz zamlcany potrat .lekarka mi povedala zle sami stahuje maternica a silno som krvacala museli mi to zastavovat ked mi to robili a museli mi pichnut na stiahnutie , a bojim sa ked nahodou druhe tehotenstvo dopadne dobre a co ked nastanu pri porode komplikacie ?? Uz je to 2,5mesiaca po kyretazi , a chceli sme sa pokusat o babo ale bojim sa .dakujem
Nikto nevie povedat, co bude. Ak chces babatko, chod do toho 🙂
No mne tak povedali “ my si poradime “, podla mna su zvyknuti na vela situacii a toto neni vynimka. U mna napr nesmeli podat umely oxytocin, co vraj teda podavaju po porode prave skrz toto. No a nebolo treba nic, ziadne krvacanie nebolo. Cize urcite maju kopec moznosti. Od toho studovali a pracuju v tom odbore. Vies porodit vie hadam kazda zena, ale ti lekari su tam prave od toho, ked sa zacnu komplikacie. Cize upozorni ich na to ked budes mat poradnu a budes tehotna. Pripravia sa na to, ze moze nastat nieco neobvykle.
Nerozmyslaj co by keby. Jedina rada. Su to študovani lekari, maju XY pôrodov denne a sú pripravení na všetko.
Nuz, asi urobia nieco velmi podobne, ako tentokrat. Alebo na zaklade anamnezy spravia nejake preventivne opatrenie, napr. to podanie oxitocinu pred porodom placenty, a budu pripraveni na moznu transfuziu.
Treba sa ale poradit, ze ci este cakat so snazenim alebo ci uz si fit. Ak si sa este nepytala.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Nikdy nevies co sa stane,mne sa zapalil pankreas pri cisarskom a skoro som zomrela. Prosim Ta, fakt nad tym nerozmyslaj , klud . Tiez som predtym prisla v tehotenstvach o 2 deti