Ahojte, som už po TP, druhý deň mi odchádza hlienová zátka, kontrakcie nemám. Dnes som počas chôdze zo sekundy na sekundu začala cítiť veľmi silnú bolesť v slabinách a akoby aj vo vnútri.. niečo ako veľmi silná svalovka. Zažili ste to niektorá? A ak áno, znamenalo to že už prichádza pôrod? Na poradni ráno som bola, nález - bránka voľne pre prst. 🙂 Tlaky rôzne v panve a bolesti pociťujem, ale toto som nezažila ešte, zrazu neviem ani chodiť …
Mne sa to stalo - do dvoch dní som porodila. Mojej mame tiež. 🙂
Dúfam že to tak bude 🤞 Zatiaľ vôbec žiadne kontrakcie nemám, tak ma táto bolesť zospodu trošku zmiatla ..
Ja som to mavala pred porodom - u mna to bolo tym, ze dieta bolo uz nizko a niekedy zatlacilo na cosi co sa takto odzrkadlilo - bolest v slabinach nahla…
Presne toto som mala par hodin pred zaciatkom porodu
Ja som mala bolest v slabinach od 7mesiaca vzdy pri chodzi... neviem cim to bolo, ale po porode samozrejme bolest ustupila
Ahoj zrejme si už aj porodila.Áno keď je dieťatko dolu už úplne tak povdiach v kanály tak t tam tlačí hlavičkou a pôrod sa začal,dúfam,že si potom šla hneď do pôrodnice a všetko je ok.
@alison11 Ahoj, no nebol to ešte začiatok pôrodu, ale na druhý deň som už musela ísť na vyvolávanie, ktoré nakoniec odložili do ďalšieho dňa a už mi ho ani nestihli dať, 27. v noci sa mi rozbehol pôrod sám ;) Čiže neznamenalo to ešte samotný pôrod, ale telo sa už zrejme pripravovalo 🙂
Som rada,že sa to šťastne skončilo 🙂Ja som mala niečo podobné ale chodiť som vedela až nato,že čudne som chodila a sedieť mi bolo nepríjemné,to bolo o pol 2hej ráno a otec ma odviezol do nemocinice došla som okolo 4tej a tam už na 7cm otvorená som bola a keďže dotoho prišla vizita prepichli mi blanu o pol8mej a po vizite ma odrodili a malý bol pred pol9tej vonku čiže zhruba do 5hodín,od vtedy ako sa mi malý dostal do pôrodných ciest alebo ako to nazvať.
@alison11 Och 🫣 tak super že si šla 🙂 ja som zas cítila len bolesť ale žiadny tlak žeby som myslela že bábo je dole už 🙂 pri prvom som to nezažila a teraz som sa bála či sa mi niečo nestalo s lonovou kosťou alebo niečo také - keď som googlila hneď som našla všelijaké hrozné diagnózy :D ale nakoniec fajn, všetko sa dalo do normálu 🙂
Tak mňa posielala spolu bývajúca na detskom som bola so synom v nemocnici a tá potom čo som jej vravela,že niečo zomňa vytieklo potom čo som bola na malej potrebe a čudne som chodila akoby som nohy spolu dať nevedela a ona že to bábätko zomňa zvyšok moču vytlačilo že je dolu aby som šla do pôrodnice a nečakala,nič ma nebolelo,len tie slabiny som mala čudné akoby hlavička zavadzala medzinohami ale nebola vonku.a ako píšem približne o 5hod. už bo na svete bolesti začali 5minútové akosme zastali rped pôrodnicou.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Vyzerá,že už to je tu ❤️Skús si dať teplý kúpeľ,ak bolesti neprestanú,tak je to ono 😍