Cítim bolesť v slabinách. Prichádza pôrod?

26. apr 2023

Ahojte, som už po TP, druhý deň mi odchádza hlienová zátka, kontrakcie nemám. Dnes som počas chôdze zo sekundy na sekundu začala cítiť veľmi silnú bolesť v slabinách a akoby aj vo vnútri.. niečo ako veľmi silná svalovka. Zažili ste to niektorá? A ak áno, znamenalo to že už prichádza pôrod? Na poradni ráno som bola, nález - bránka voľne pre prst. 🙂 Tlaky rôzne v panve a bolesti pociťujem, ale toto som nezažila ešte, zrazu neviem ani chodiť …

stastnamamulka
26. apr 2023

Vyzerá,že už to je tu ❤️Skús si dať teplý kúpeľ,ak bolesti neprestanú,tak je to ono 😍

dominyca9
26. apr 2023

Mne sa to stalo - do dvoch dní som porodila. Mojej mame tiež. 🙂

autor
26. apr 2023

Dúfam že to tak bude 🤞 Zatiaľ vôbec žiadne kontrakcie nemám, tak ma táto bolesť zospodu trošku zmiatla ..

zuza265
26. apr 2023

Ja som to mavala pred porodom - u mna to bolo tym, ze dieta bolo uz nizko a niekedy zatlacilo na cosi co sa takto odzrkadlilo - bolest v slabinach nahla…

nikus93
26. apr 2023

Presne toto som mala par hodin pred zaciatkom porodu

martina2ve
26. apr 2023

Ja som mala bolest v slabinach od 7mesiaca vzdy pri chodzi... neviem cim to bolo, ale po porode samozrejme bolest ustupila

autor
26. apr 2023

@nikus93 Tak snad aj u mna … 🙂
@zuza265 ja to ani nemam tak ze nahla sem tam, skor ma to zacalo rano znicoho nic boliet a od vtedy to boli nonstop pri kazdom pohybe..neviem sa otocit, lahnut, sadnut, postavit.. vkuse to strasne boli ..

alison11
12. máj 2023

Ahoj zrejme si už aj porodila.Áno keď je dieťatko dolu už úplne tak povdiach v kanály tak t tam tlačí hlavičkou a pôrod sa začal,dúfam,že si potom šla hneď do pôrodnice a všetko je ok.

autor
13. máj 2023

@alison11 Ahoj, no nebol to ešte začiatok pôrodu, ale na druhý deň som už musela ísť na vyvolávanie, ktoré nakoniec odložili do ďalšieho dňa a už mi ho ani nestihli dať, 27. v noci sa mi rozbehol pôrod sám ;) Čiže neznamenalo to ešte samotný pôrod, ale telo sa už zrejme pripravovalo 🙂

alison11
13. máj 2023

Som rada,že sa to šťastne skončilo 🙂Ja som mala niečo podobné ale chodiť som vedela až nato,že čudne som chodila a sedieť mi bolo nepríjemné,to bolo o pol 2hej ráno a otec ma odviezol do nemocinice došla som okolo 4tej a tam už na 7cm otvorená som bola a keďže dotoho prišla vizita prepichli mi blanu o pol8mej a po vizite ma odrodili a malý bol pred pol9tej vonku čiže zhruba do 5hodín,od vtedy ako sa mi malý dostal do pôrodných ciest alebo ako to nazvať.

autor
13. máj 2023

@alison11 Och 🫣 tak super že si šla 🙂 ja som zas cítila len bolesť ale žiadny tlak žeby som myslela že bábo je dole už 🙂 pri prvom som to nezažila a teraz som sa bála či sa mi niečo nestalo s lonovou kosťou alebo niečo také - keď som googlila hneď som našla všelijaké hrozné diagnózy :D ale nakoniec fajn, všetko sa dalo do normálu 🙂

alison11
13. máj 2023

Tak mňa posielala spolu bývajúca na detskom som bola so synom v nemocnici a tá potom čo som jej vravela,že niečo zomňa vytieklo potom čo som bola na malej potrebe a čudne som chodila akoby som nohy spolu dať nevedela a ona že to bábätko zomňa zvyšok moču vytlačilo že je dolu aby som šla do pôrodnice a nečakala,nič ma nebolelo,len tie slabiny som mala čudné akoby hlavička zavadzala medzinohami ale nebola vonku.a ako píšem približne o 5hod. už bo na svete bolesti začali 5minútové akosme zastali rped pôrodnicou.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre