Cítili ste, že príde prvá menštruácia po pôrode?

lalilala
10. jan 2013

Uz 2 tyzdne mam pocit a hormony ako keby som mala dostat menstruaciu bude to prva od porodu mali ste nieco podobne ?

lucinocka
10. jan 2013

@lalilala ja som myslela ze na mna ide poporodna depka :D a zrazu bum po 6 tyzdnoch od porodu mrchana 🙄

lalilala
autor
10. jan 2013

@lucinocka ja som už 6 mesiacov ale kojila som viac ako 5 mesiacov no už 2 týždne so mnou lomcuju hormóny a vždy večer mám pocit že už už príde mrcha a nič ;/

kuratko
10. jan 2013

:D ja ju cakam uz rok a 2 mesiace a furt nic..teda tolko je od porodu. a uz ma par krat aj pobolievalo aj pocit som mala ze dostanem.. ale este stale kojim tak asi v pohode 🙂

lucinocka
10. jan 2013

@lalilala tak asi pride, uvidis🙂 tehu nemozes byt? ak by mala prist teraz mrcha, to znamena ze si uz mala ovulaciu🙂 ja som druhu dostala po 40 dnoch, teraz cakam tretiu a uz pevne dufam ze sa vrati do normalu

lucinocka
10. jan 2013

@kuratko ved aj ja som plne kojila , ved bolo len 6 tyzdnov po porode, to mi mlieko striekalo na vsetky strany..a mrcha prisla:( a po nej uz mala vobec nechcela prsnik.. asi som hormonalne nevyrovnany clovek:D

lalilala
autor
10. jan 2013

@lucinocka myslím že nie používame ochranu ;)

bubka35
10. jan 2013

ja som asi mesiac predtym nez som skutocne dostala MS citila bolest podbruska a akoby to uz malo prist, potom par dni klud a zase a nakoniec 4 mesiace po porode som mrchu dostala-a to sme mali kojenie len ako dezert a drobec bol vlastne na UM. ale moje telo bolo po porode a celom tehu dost "mimo" vratane stitnej zlazy a mozno aj preto to tak dlho trvalo...potom sa rychlo cyklus upravil a az na par vynimiek je taky ako pred tehu akurat nemam bolest podbruska ale bolia ma vsetky jazvy po siti-uz to trva druhy rok ☹

milka1978
10. jan 2013

@lalilala ja som po pôrode špinila 5 týždňov a o necelé 2 týždne na to som dostala klasický menzes ... trval mi 7 dní, čo je trocha dlhšie ako bežne ... bežne mávam takých 5 dní ... no pred tým som cítila takú slabu bolesť v podbrušku a dostala som neskutočnú chuť na sladké, presne ako pred menzesom pred tehotenstvom .... takže u mňa sa nezmenilo nič

dejka77
10. jan 2013

Mne to prislo po 7 mesiaci po porode. Kojila som tak ma to trochu prekvapilo, ze uz 🙂 . Pokial si pamatam tak som necitila nic, nemala som ziadne priznaky.

nikolet_89
10. jan 2013

ahoj ja som si dala pichnut vyvolavacku, ale nekojila som uz...dostala som presne do 2 tyzdnou...a odvtedy mam presne ako som vzdy aj mavala 🙂 chcela som zacat z antinou a zevraj nemozes zacat brat pri prvej menstruacii po porode, ale treba pockat az na druhu...ale z vyvolavackou cakat na druhu nemusis...asi mali pravdu 😀

lyrra
13. jan 2013

ja som skor citila, ze prisli plodne dni a o tyzden na to MS - bolo to 5 mesiacov po porode a v case, ked dcera bola len kojena 🙂 pri synovi som dostala MS hned po sestonedeli - bez akychkolvek predchadzajucich priznakov a hoci som prenho mliecko odsavala 14 mesiacov, MS bola kazdy mesiac presna ako hodinky🙂

olifcek
13. jan 2013

necitila som nic. dojcime sa dodnes, a menstruacia prisla, ked mala OLivka 10 mesiacov a to bola dojcena v noci i kazdu polhodku. sice si len cucla, ale itak... 😵

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre