Cítili ste pohyb v deň, keď na vás prišli kontrakcie?

siposova
7. okt 2012

ahojte baby velmi by ma zaujimalo , ze ci v den D ste cítili ešte maličke kopkať, krútiť sa v rušku , alebo ono už zaujme svoju polohu a nehybe sa ? alebo ako to je ? dakujem vám 🙂

cikyta
7. okt 2012

@siposova Nie. Určite nie.

reanda
7. okt 2012

@siposova vies, ze aj mna toto zaujimalo, ked som cakala malu? a vies, ze ja si to teraz VOBEC NEPAMATAM, ci som ju citila sa hybat? a to som mala kontrakcie teda cez dva dni 😕

brunko
7. okt 2012

@siposova ahoj no v ten den som citila cele doobeda a potom ked poobede prišli kontrakcie tak ani nie, uz som viac menej vnimala tu bolest 😉

katy1979
7. okt 2012

Ked prisli kontrakcie tak nie. Ani jedneho.

dejka77
7. okt 2012

Ani ja si to uz nepamatam 😕 Plodova voda mi odtiekla az neskoro vecer tak hadam sa este cez den babo hybalo, lebo bolo dost aktivne az do konca. Keby sa vobec nehybalo pocas dna tak by som si to asi vsimla.

janulkama
7. okt 2012

tuším nie,nepamätám si 😉

vanda8
7. okt 2012

@siposova Ahoj Moje dietatko ma uz sice 9 mesiacikov, ale tehotnstvo si pamatam ako keby to bolo vcera.. Posledne dni to uz bolo aj trosku bolestive, ked si chcela malinka urobit miesto a pohodlie 😅
V den D 😅 som sa rano zobudila na to ako moj muzik ide do prace.. chela som ho este zavolat nech si zobere bundu zo susiaka a vtom BUMMM ... voda praskla a ja som si najprv myslela ze som sa pocikala 🙂 ale bola to vodicka.. muzik siel do prace a ja som si urobila kavu sla som sa osprchovat a naranajkovala sa 🙂 s osuskou medzi nohami bo vlozky mi boli na 5 min 🙂
zavolala som do nemocnice a povedali ze mame prist na monitoring kedze nemam bolesti a voda mi odtekaa, a pomatam si ze mala sa strasne hniezdila v brusku.. dali mi pasy na brusko a musela som stlacat gombik ked sa pohybala.. oni to totiz monitoruju aby vedeli ze babo je ok... a asi po dvoch hodkach prisli slabucke kontrakcie.. potom sa to rozbehlo a skoro 4 kilove dietatko bolo na svete 🙂 bez epiduralu 🙂
prajem ti hodne sil, hlavne sa neboj a mysli ze vsetko bude dobreee. a o ostatne sa postara priroda... nejakym strasidelnym rozpravkam never , a bud silna 🙂 o chvilku budes mat milacika doma.. vela stastia

vanda8
7. okt 2012

@vanda8 ozaj ked zacali bolesti tak to uz nebolo citit ..

sharlotta
7. okt 2012

Citila som. Rano o 3.45 mi praskla voda a malu com citila sa hybat cely cas. No je pravda, ze ked prisli kontrakcie, tak uz ani velmi nepamatam, ci sa hybala, ale zda sa mi, ze ano.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenka_b
7. okt 2012

Nie, necitila som. Od doby, co mi praskla voda aj cez kontrakcie som ju necitila. Potom mi uz vpichli epiduralku, cize to som uz necitila vobec 😀

siposova
autor
7. okt 2012

baby a pri porode sa dáva vždy ta epidurálka či ? ... alebo podavajú sa aj iné injekcie alebo lieky na uvolnenie bolesti ??? ... ja už mam s toho paniku už sa mi to blíííži a rozmýšlam nad hocijakou blbosťou ....

katren
7. okt 2012

@siposova epidural si musis vypytat, lieky to iste....a epidural si musis este zistit, ci vlastne v porodnici poskytuju...vacsinou sa predtym chodi na anesteziologiu na "poucenie"

siposova
autor
7. okt 2012

ty kokos 🙂) a da sa to zvladnuť aj bez toho nie ??? .... preboha ja si tam asi vlasy vytrháááám ::D
@katren

katren
7. okt 2012

@siposova da, ale ja dam epidural znovu.....
pri prvom porode mi zabral ukazkovo, vyskerena som bola do uplneho konca, mohla som fakt krizovky lustit....tlaky citis, ale bolest nie... 😎
pri druhom nezabral, poviem ti, bol to drastak pre mna....vyskerena som nebola ani nahodou, len som si priala, nech to cim skor skonci..... 😅
teraz si dam zas a budem pevne verit, ze zaberie ako pri prvom 😉

mauzi
7. okt 2012

ahojte... ja mám o 7dní termín a neviem či som už mala kontrakcie alebo poslíčkov... nič také som si nevšimla, myslíte že to je ok? 😨

shaga
7. okt 2012

ahoj tak ja som ciila malu a to som mala kontrakcie 🙂

anjelicek26
7. okt 2012

@siposova - no toto neviem, fakt nepamätam 😕

@siposova - isteze sa to da zvladnut bez, mne by ho pri oboch porodoch dat nestihli, slo to prirychlo 😀

milka1978
9. okt 2012

@katren môžem sa pýtať či si niečo platila za epiduralku?

katren
9. okt 2012

@milka1978 99,90€ v porodnici Topolcany 😉

milka1978
9. okt 2012

@katren wow 😖

siposova
autor
31. okt 2012

@mauzi ahoj , no čo ako si zvládla porod ?? ...ci este stale nic ?...

mauzi
3. nov 2012

@siposova 🙂 29teho sami narodila krásna dcérka Sarah 🙂 pôrod sa dal zvládnuť hlavne vďaka príjemnému personálu a doktorkám 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre