Cisársky rez - rekonvalescencia

10. feb 2023

Ako dlho vám trvalo fungovanie po cisárskom reze?

nikol345
10. feb 2023

Na druhý deň po cisárskom som si už prešla normálne len trochu bolest a tak bez bolesti asi za 10 dni

angi07
10. feb 2023

Tak ked ma postavili po 20 hod. Uz som musela fungovat 😏 isla som stale pre maleho , osprchovat sa atd atd ani lieky proti bolesti som nepotrebovala.. a na 4 den ked sme prisli domov uz som fungovala uplne normalne sice trocha bolestivo ale normalne😊

jexica
10. feb 2023

7
dni a uplne bez bolesti a problemov

veronikapetra
10. feb 2023

Ani po prvom ani po druhom cis som nebola fit na druhy den, po 48hodinach som sama presla do sprchy a zacala fungovat. Vzdy po infuzke to bolo ok a 4.den uz fajn aj bez nej, len treba cvik ked ides z postele aby si sla bokom.. po tyzdni som uz bola bez bolesti. Je pravda, ze napriek bolesti treba chodit alebo sa aspon dvihat, rekonvalescencia je potom rychlejsia.

mia_von_prag
10. feb 2023

Asi po 20 hodinách som vstala, osprchovala som sa a odvtedy som sa starala o dieťa. Doma som robila všetko ako zvyčajne okrem dvihania staršieho 2,5 ročného.
Po 3 týždňoch od pôrodu som bola prvýkrát s obidvomi vonku. Bol január, za starším som utekala, lebo mi letel na odražadle a mala som kočik.

ivangeline
10. feb 2023

Ja som bola po preeklampsii,tak u mna skoro mesiac... a o dalsie 2 som uz cvicila a behala.

avanka
10. feb 2023

Po 24 hodinách má postavili, po prvom cca 6 dní, po druhom 3 dni a fungovala som sama, 2 deti, manžel v práci, varenie, upratovanie🙂

autor
10. feb 2023

A tiež ste tak krvacali na pooperačnej izbe? :/

simonecka008
10. feb 2023

Som 10 dni po 2 cisarskom ale citim sa lepsie ako pri prvom.. na 3 denbsom uz mala maleho u seba cize som musela fungovat ci bolela jazva alebo nie

jankamiskova
10. feb 2023

Rovný týždeň som mala bolesti od stredy do stredy ....

jakubrianka
10. feb 2023

Očistky sú normálne a je jedno akým spôsobom rodíš, to musí ísť von a je dobre ak ide.

hsjdudhdbd
13. feb 2023

Na druhy ta postavia na jiske(mas pocit ze si prave zomrela na par sekund) a potom ci viac sa bude dvihat a chodit tym bolesti budu mesnie a mensie nieje to nic co by sa nedalo vydrzat ked si das nurofen 🙂 …. Ale hlavne to dieta ktore ti tam daju na izbu ta donuti sa dvihat

miriter
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre