Mali ste niektorá odporúčanie na cisársky kôli bolesti bedrových kĺbov? Ja mám dosť s tým problém, každý deň. Je možné mať kôli tomu cisársky?
@martinkatinka nie ale mám problém čo i len vstať alebo zdvihnúť nohu, nájme večer ...a okrem toho mám aj tehu cukrovku, no to s tým nemá nič podľa mňa
@luptakovab ja som bola v 38tt na ortopedii kvôli tomu. V správe som mala napísané niečo ako "podľa aktuálnehio stavu a na zvážení pôrodníka". Na tvojom mieste by som skočila za dobrým ortopédom, ja som mala tie bedrá zapálené.
@sona96 bola som na neurológii, tam mi povedala, že mám cvičiť, že to sa bedrá roztahuju....mala som pri prvej dcére s tým problém ale nie až takto ako teraz...kazdydruhy večer s revom chodím spať..
@luptakovab ahoj odporúčam tehotenský pás,mne neskutočne pomohol...tie má veľmi boleli kĺby,dokonca mi veľakrát podlomilo až kolená
@jahodka11611 mne ide bolesť cez celú nohu až do chodidla, niekedy je to neznesiteľné, vie o tom aj gyn aj neurológ a nikto nič ...😭😭 Ja viem, treba vydržať.
@luptakovab ja som neverila,že by mohol pomôcť ten pás ale riskla som to a kúpila...on v podstate akoby rozloží tu váhu z bruška,ktorá tlačí na tie kĺby... vyskúšaj
@luptakovab Normálne choď za ortopédom. Mne tlačil syn na kosti na pravej strane a ani neuvažovali o normálnom pôrode. Ortopéd bol spádový v nemocnici, vyšetril ma, vypísal nález, odporučil sekciu a bolo vybavené.
@heleninamama asi to ozaj pozriesim s ortopedom...a ako prebiehalo vyšetrenie, keď sa smiem opýtať, keďže rengen a ani nič podobné nepripadá do úvahy.
@luptakovab niečo na tento štýl som mala ja
https://www.mall.sk/pre-mamicky/univerzalny-nas...
@luptakovab Vypočul si ma, prehmatal bedrové kosti, iné vraj urobiť nemôže, ani lieky od bolesti a infúzie mi dávať nechcel... A napísal správu pre gynekologičku.
@heleninamama ďakujem
@luptakovab mne robil sono bedier, môže o by bolo fajn keby ho spravili aj tebe. Je asi rozdiel bežná bolesť z toho, že sa ti kosti rozťahuju a to čo prezivas ty.
@luptakovab v ktorom ste týždni? Tiež som to mala od nejakého 29 týždňa až tak ze som skončila s barlami, teraz som v 35tt a bolesť bedier úplne ustúpila...
@tinka1234567 a co si robila ze ti ustúpila bolest ja to uz mam tri tyzdne bez opory ani neprejdem chodim o paluci doma som v 37 týždni
@tinka1234567 som 31tt ale mám to hádam už od 20tt dlho dlho to už mám 😭
Ja som na tom podobne o 2 týždne mam termín pôrodu. Začalo to krizami asi v 20tt a od 28tta tak bolia bedrové kĺby ze ledva chodím cisárskym vraj nepôjdem že to určite zvládnem no neviem neviem ako si to predstavuju
@gabika108 tiež chodím s barlami teda hlavne s jednou keďže sa mi smykla barla v kuchyni na dlážke a natiahla sa mi ľavá slabina.. Cvičila som cviky na bedrá a nahrievala som kríze teplou fľašou.. Mala som vyskocenu platnicku.. Ale neviem ci to pomohlo skôr asi pomohlo ze maly sa posunul nižšie.. Bedrá ma boleli asi mesiac a pol, teraz skôr bolia kolená a slabiny..
@luptakovab 😞a nemáš vyskocenu platnicku? Mne to zistili tak zrejme som to mala z toho.. Tiež mám tehotné akú cukrovku
@sankysa1 aj ja mam bolesti bedier od 29 týždňa, chodím s barlami ale bedrá ustúpili, teraz bolia skôr kolená a slabiny..
@jahodka11611 a pomohol aj na bolesti kolien? Môže sa nosiť počas celého dňa?
@tinka1234567 ja som ho nosila stále,kým mi to nebolo nepríjemné...mala som vtedy ešte dvojrocnu dcérku,tak dával zabrať...na kolená neviem,tie mňa neboleli...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@luptakovab nie, to nie je indikacia. Ci mas s tou bolestou aj urcenu diagnozu?