Cisársky rez a sterilizácia

lenuska333
6. jan 2022

Ahojte chcela by som sa opýtať tie ktorenstebrodili cisarskym rezom januz tretí cize plus sterilizacia po kolkych dňoch ste boli prepustené? A co bolesti boli rovnake ako pri cisaraku alebo aj ta sterilizacia bolí? Ďakujem krasne za odpovede

petko81
6. jan 2022

@lenuska333 moj kamoška bola pred pol rokom a po týždni ju prepustili. Hovorila ze bolelo no dalo sa vydržať

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jarmila2010
6. jan 2022

mne robili sterilizaciu po cisarskom a po tyzdni ma pustili domov..a druhy cisarsky som znasala nieoc horsie...po prvom som sa,uz na druhy den sprchovala (ale nerodila som na SK)...pri druhom ma rana dlhsie bolela...nemyslim,ze sterilizacia v tom hra nejaku rolu

tosomja
6. jan 2022

@lenuska333 po troch dňoch a bez bolesti.

petradobsova
6. jan 2022

@lenuska333 mne robili teraz v septembri cisársky tretie dieťa a hneď aj sterilizáciu. Zotavovanie ako pri prvom cisárskom len dlhšie trvalo to všetko na sále. A viac to bolelo no. Inak po tom asi tak zhruba rovnako. Sterilizácia tam nehrá takú úlohu to skôr ta rana po cisárskom druhom už viac boleativejsia no.

ikonica
6. jan 2022

@petradobsova kolko si prosim platila za sterilizaciu? tiez uvazujem, ze ak mi povolia druhu sekciu, tak pri nej by som podstupila rovno aj sterilku...

jarmila2010
6. jan 2022

@ikonica viem,ze sa nepytas mna...ale ja som v ramci druhej sekcie neplatila nic

ikonica
6. jan 2022

@jarmila2010 ale to uz asi bolo davnejsie ked pozeram ake velke deti mas... Mna by akor zaujimala cerstvejsia skusenost...

dada0902
6. jan 2022

@ikonica ja keď som bola tak jedna si dávala a platila bud 100-150 už si presne nepamätám bolo to 3roky dozadu mala 2 sekciu takže aj tak platila

jarmila2010
6. jan 2022

@ikonica to,ano..dcera bude mat pomaly 9r...ale co som tu zaregistrovala,tak na odporucanie lekara je bezplatna...skus sa spytat gynekologa

miroslava2207
6. jan 2022

@ikonica mne robili sterilizáciu pri 3.sekcii a neplatila som nič, treba si ju ale vybaviť minimálne mesiac pred pôrodom...

Inak neviem posúdiť, aký bol pôrod, lebo prvé dva som mala celkovu narkozu a pri poslednom spinal a teda aj to bolelo aj tlaky boli a aj nepríjemné to bolo...

petradobsova
7. jan 2022

@ikonica ja som platila 60 eur lebo ako to bolo po druhom cisárskom a ešte predtým som mala operácie 3.

vivien75
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kronkaja
8. jan 2022

@ikonica
@ikonica ja som bola na sterilizáciu pri 3 cisárskom reze v auguste 2020 a platila som 100€ v Poprade....môj gynekológ mi povedal ,že sa neplatí ,že pri treťom cisárskom reze je to zo zdravotnych dôvodov....avšak na oddelení mi povedali,že v dnešnej dobe sú aj iné možnosti antikoncepcie takže nie je to zadarmo....

ikonica
15. okt 2022

@kronkaja ja som zvazovala sterilizaciu (aj som vypisala ziadost, no nakoniec som to zrusila) pri druhej sekcii teraz v marci... Nebolo to na odporucanie lekara, sama som s tym prisla... A neplatila by som nic... To je moja realna a pomerne cerstva skusenost... Ak by som ju chcela absolvovat mimo sekcie, tak v marci bola cena 250 eur...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre