Ahojte chcela by som sa opýtať tie ktorenstebrodili cisarskym rezom januz tretí cize plus sterilizacia po kolkych dňoch ste boli prepustené? A co bolesti boli rovnake ako pri cisaraku alebo aj ta sterilizacia bolí? Ďakujem krasne za odpovede
mne robili sterilizaciu po cisarskom a po tyzdni ma pustili domov..a druhy cisarsky som znasala nieoc horsie...po prvom som sa,uz na druhy den sprchovala (ale nerodila som na SK)...pri druhom ma rana dlhsie bolela...nemyslim,ze sterilizacia v tom hra nejaku rolu
@lenuska333 po troch dňoch a bez bolesti.
@lenuska333 mne robili teraz v septembri cisársky tretie dieťa a hneď aj sterilizáciu. Zotavovanie ako pri prvom cisárskom len dlhšie trvalo to všetko na sále. A viac to bolelo no. Inak po tom asi tak zhruba rovnako. Sterilizácia tam nehrá takú úlohu to skôr ta rana po cisárskom druhom už viac boleativejsia no.
@petradobsova kolko si prosim platila za sterilizaciu? tiez uvazujem, ze ak mi povolia druhu sekciu, tak pri nej by som podstupila rovno aj sterilku...
@ikonica viem,ze sa nepytas mna...ale ja som v ramci druhej sekcie neplatila nic
@jarmila2010 ale to uz asi bolo davnejsie ked pozeram ake velke deti mas... Mna by akor zaujimala cerstvejsia skusenost...
@ikonica to,ano..dcera bude mat pomaly 9r...ale co som tu zaregistrovala,tak na odporucanie lekara je bezplatna...skus sa spytat gynekologa
@ikonica mne robili sterilizáciu pri 3.sekcii a neplatila som nič, treba si ju ale vybaviť minimálne mesiac pred pôrodom...
Inak neviem posúdiť, aký bol pôrod, lebo prvé dva som mala celkovu narkozu a pri poslednom spinal a teda aj to bolelo aj tlaky boli a aj nepríjemné to bolo...
@ikonica ja som platila 60 eur lebo ako to bolo po druhom cisárskom a ešte predtým som mala operácie 3.
@ikonica
@ikonica ja som bola na sterilizáciu pri 3 cisárskom reze v auguste 2020 a platila som 100€ v Poprade....môj gynekológ mi povedal ,že sa neplatí ,že pri treťom cisárskom reze je to zo zdravotnych dôvodov....avšak na oddelení mi povedali,že v dnešnej dobe sú aj iné možnosti antikoncepcie takže nie je to zadarmo....
@kronkaja ja som zvazovala sterilizaciu (aj som vypisala ziadost, no nakoniec som to zrusila) pri druhej sekcii teraz v marci... Nebolo to na odporucanie lekara, sama som s tym prisla... A neplatila by som nic... To je moja realna a pomerne cerstva skusenost... Ak by som ju chcela absolvovat mimo sekcie, tak v marci bola cena 250 eur...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@lenuska333 moj kamoška bola pred pol rokom a po týždni ju prepustili. Hovorila ze bolelo no dalo sa vydržať