Ahojte baby mám otázku podstúpila niektorá cisársky rez a zároveň popritom sterilizáciu?
@anka129 skus sa spýtať lekarky -lekara .Ja som nad tým premýšľala skôr ako mi to navrhla
Ale kedze mi povedala,ze mi už neodporúča mat deti kvôli možným komplikáciám ze by sa mi stena brucha roztrhla a je to risk.Tak som podpísala papiere a rovno pri sekcii mi to spravili .Povedala ze to len prestrihnu niečo a vliv to okrem otehotnenia nemá na nič.Najlepšie sa je spýtať sa konkrétnej lekárky ktorá to bude robiť.Viem.,ze niektoré za to platili a nie male peniaze .😒
Ahojte mamičky viete mi niektorá poradiť som 32tt a mám na pravej strane strašne kŕčové žily cez celú nohu a bojím sa rodiť normálne čakám 4babo a chcem si dať cisársky a sterilizaciu je to možné??všetky tri pôrody som mala normálne má niektorá s cisárskym skúsenosti ako to prebiehalo ?ďakujem za odpovede
@anka129 ja som podstúpila sterilizáciu pri tretej sekcii, v apríli. Suma za zákrok záleží od nemocnice, ja som v ZV neplatila nič.
@sulejmanka to si si ju vyžiadala sama a všetko bolo v poriadku ?ako si sa zotavovala po Tom cisarkom?mne povedali v nemocici že 300€chcem to podstúpiť ale neverím či mi to dajú keď chcú aby som rodila prirodzene
@rita0123 mne ju idporusilla moja dr. Keďže ma čakal tretí cisársky. Zotavenie najlepšie zo všetkých troch cisarakov. Čo saceny týka, všade je to inak, ale pozor treba mať žiadosť schválenú 30 dní pred termínom.
@sulejmanka no mne ju dr napísal pred mesiacom ale keď mi volali s polikliniky povedali mi že sa to platí tak mi to zrušili ale chcem aby mi to znova vypísal na ten cisársky a tu sterilizaciu ja mám problémi ešte aj stimi kŕčovými žilami a neviem ako to bude keby že náhodov mi robia cisarky aby nenastala komplikácia toho sa bojím
@rita0123 kvôli sterilizácii ti nebudú robiť sekciu, aspoň mne tak dr povedal.
@sulejmanka áno mne dr povedal že keby som chcela cisarky bez sterilizácie tak mi to nespravia ale keď
Chcem sa dať podviazat že mi to spravia ale si to musím zaplatiť
Dobry den bola som 2x cisarsky a jeden spontanny potrat odporucali mi sterilizaciu budem zato platit ked to chcem teraz riesit podla vas ? A v ds robia sterilizaciu ze?dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@anka129 ano, ale už davnejšie....