Kočky som mesiac po sekcii môžem si dovoliť intímnosti s partnerom? Poprosím skúsenosti 😁
Pokial viem,je lepsie pocas sestonedelia pockat
@johanka6588 ja nekrvacam len mám hnedý výtok . Akurát riešim ranu či už bude zahonena.
@masenkamedvedova za seba musím povedať,že som mala bolesti , rana vo vnútri sa hojí dlhšie.. určite treba byť opatrní
My sme zacali hned ako som prestala krvacat. A bolo to v pohode. Iba teraz pri tretom som krvacala cele 6nedelie. Tak sme cakali.
určite tých šesť týždňov nie, ešte nie si zahojena aj keď sa tak možno cítiš.. môžeš začať krvacat a potom ti budú pichat injekcie na zastavenie
Tak ako pisu baby, odporuca sa to sestonedelie, ja som povodne tiez mala v plane nic, ale tak tym ze to bola sekcia, cize to neslo normalne, dobre som sa citila, rana ma nebolela, tak sme to skusali. Podotykam nic burlive 🙈😆. A co viem, tak to skusaju aj v sprche, ked este uplne nie je vsetko ok, ale maju chut.
Ja som pockala 2mesiace a potom sme isli opatrne na to
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Pekny den, tak ja som mala tiez sekciu a tusim tiez uz mesiac po nieco bolo... neviem presne, no cakala som kym prestanem krvacat. Konkretne na to som sa dr nepytala, ale myslim ze ked sa citis fajn a tam to je ok, tak by nemal byt problem