Cisársky rez a intímnosti

masenkamedvedova
17. mar 2018

Kočky som mesiac po sekcii môžem si dovoliť intímnosti s partnerom? Poprosím skúsenosti 😁

johanka6588
17. mar 2018

Pekny den, tak ja som mala tiez sekciu a tusim tiez uz mesiac po nieco bolo... neviem presne, no cakala som kym prestanem krvacat. Konkretne na to som sa dr nepytala, ale myslim ze ked sa citis fajn a tam to je ok, tak by nemal byt problem

lenpi
17. mar 2018

Pokial viem,je lepsie pocas sestonedelia pockat

masenkamedvedova
autor
17. mar 2018

@johanka6588 ja nekrvacam len mám hnedý výtok . Akurát riešim ranu či už bude zahonena.

januska20
17. mar 2018

@masenkamedvedova za seba musím povedať,že som mala bolesti , rana vo vnútri sa hojí dlhšie.. určite treba byť opatrní

pininka
17. mar 2018

My sme zacali hned ako som prestala krvacat. A bolo to v pohode. Iba teraz pri tretom som krvacala cele 6nedelie. Tak sme cakali.

emao
17. mar 2018

určite tých šesť týždňov nie, ešte nie si zahojena aj keď sa tak možno cítiš.. môžeš začať krvacat a potom ti budú pichat injekcie na zastavenie

johanka6588
17. mar 2018

Tak ako pisu baby, odporuca sa to sestonedelie, ja som povodne tiez mala v plane nic, ale tak tym ze to bola sekcia, cize to neslo normalne, dobre som sa citila, rana ma nebolela, tak sme to skusali. Podotykam nic burlive 🙈😆. A co viem, tak to skusaju aj v sprche, ked este uplne nie je vsetko ok, ale maju chut.

katkullka
17. mar 2018

Ja som pockala 2mesiace a potom sme isli opatrne na to

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre