Cisársky rez a bolestivá prehliadka po šestonedelí

alien2603
23. jan 2013

Ahojte, mam dnes po prehliadke u gynekologicky. Teda na to, ze som nemala dole ziadne bolesti, bola pre mna prehliadka "kovovym nastrojom" velmi neprijemna az bolestiva a zacalo ma pobolievat podbrusko. No u mna teda nic moc. Lekarka mi predpisala vaginalny krem OVESTIN na sliznicu posvy. Mate niektora podobne skusenosti bud s bolestivou prehliadkou (bolel vas potom aj pohlavny styk?) alebo s pouzitim vaginalneho kremu Ovestin? Dakujem za skusenosti, rady a poznamky 🙂

jankagun
24. jan 2013

ahoj,ja som tiez rodila CR.ale prehliadku "odspodu" mi robili az po 2 alebo 3mesiacoch od porodu,po sestonedeli som nebola schopna vstat ani z postele,nie to este vyskocit na kozu 😒 tak ma to uz nebolelo..a po porode sme uz po 2tyzdnoch normalne sexualne fungovali,sem-tam to bolelo..a ten krem je naco dobry?

lalinko2010
24. jan 2013

@alien2603 ahoj, mne po CR robili prehliadku hneď po odchode z pôrodnice a nemala som problém. možno si gynekologička myslela, že ak si mala CR tak by si nemala žiať problémy, ale myslím si že to je omyl. nemala som žiadne problémy, ani so vstávaním, dvíhaní vecí a malého, ale každý bolesť znáša inak.

alien2603
autor
24. jan 2013

@jankagun Ten krem by mal byt dobry na sliznicu, tym padom by prip. bolestivy sex nemal byt bolestivy... Sama neviem, skusam, ci ma niekto s tym skusenosti a ci je vobec potrebne ho uzivat 🙂

babo_dadush
29. jan 2013

@alien2603 tiez mam tuto skusenost,ze prehliadka bolela.Sim vyse 3m po srkcii a styk stalepobolieva

moon1979
29. jan 2013

@jankagun na kozu si mala problém vyliesť po 6tyždňoch ale už po 2 týždňoch sex nebol problém? zvláštne 🙂 nevyrývam, len som sa tak zamyslela 🙂

@alien2603 ja som mala tiež sekciu, bola som normálne po 600nedelí na gyn. kontrole, ale bolesti som pri vyšetrení nemala ... nepamätám si, že by mi niečo predpísala ... skús pozrieť do príbalového letáku načo ten gél slúži ...

jankagun
29. jan 2013

@moon1979 v pohode 🙂 ja som rodila cisarskym 🙂 a na treti tyzden od porodu ma rezali znovu lebo mi zaviedli fajnu infekciu,takze som mala znovu rozparane brucho a uz mi ho nesili,same sa museli 2vrstvy zrast,a preto som mala problem vystverat sa s rozparanym bruchom na kozu 🙂 ..a kedze som vacsinou lezala v posteli tak sex problem nebol :D

moon1979
29. jan 2013

@jankagun jaaaaaaaaj takže na lenivca, hej? 😀

jankagun
29. jan 2013

@moon1979 😀 tak nejak

beruska141
29. jan 2013

nerodila som cisarskym, a prehliadka bola taka, ze mi skoro oci vysli, ked ma prehmatavala gynekologicka po sestonedeli. normalne som sa musela drzat kresla a rozmyslala som, ci mi dalsie dieta nejde vytiahnut 😀 a o bolesti pri styku ani nehovorim a trvalo to dlhooooooo, myslim ta bolestivost...

gabuska7
6. máj 2023

@jankagun ahojky.Nasla som tuto staru diskusiu.a chcem sa opytat,prosim Ta,ako Ti zistili infekciu a ake si mala priznaky?dakujem pekne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre