Cisársky pôrod v 36 - 37 týždni

hokejka111
19. feb 2013

Cisarsky porod...v 36-37 tt???,,,ktora ste takto rodila??,ako sa malo babatko po porode????,

anieli_1
19. feb 2013

@hokejka111 ja som rodila 36+5tt alebo tak nejak a maly bol uplne v pohode aj dost velky jak normalne babatka ale lekari odporucaju az ukonceny 37tt

katinam
19. feb 2013

Ja som mala cisarsky 35+2, z dovodu zlych prietokov, ale rodila by som tak skoro v kazdom pripade, den pred naplanovanym cisarskym sa mi rozbehol porod sam. Babatko ok, narodil sa vecer, noc v inkubatore a od rana uz so mnou na izbe, 2310g a 46cm, dychal bez problemov (ale mala som kortikoidy na vyvin pluc kvoli riziku predcasneho porodu), ale bol naozaj vidiet rozdiel medzi nim a detmi narodenymi v termine. Ak na to nemas vazny zdravotny dovod, neplanuj cisarsky skor ako je nutne, kazdy den navyse zavazi.

denisa87
19. feb 2013

ja som mala v 37tt,kvoly zacinajuce preeklepsii,malí zdravucky,2800g 48 cm,rodila som rano,v celkovej narkoze a poobede mi ho uz priniesli na kojenie,ale nechcel sa prisat,tak som musela odsavat a pil z flasky,nemal ziadne problemy,a sekcia by bola tak ci tak,len sa zacinala preeklepsia-...

veron333
19. feb 2013

Ja som končila 37 týždeň,začala mi tiecť plodová voda,ale mala som aj tak naplánovaný cisársky,tak to bolo o niečo skôr.Malý zdravý,3320 g 50 cm,nemal žiadny problém ,mal plný počet bodov... 🙂

laura7
19. feb 2013

ja som mala sekciu na 36+5 ,mala bola drobna ale v norme,sekciu mi robili pri spinale ,kojit som zacala po 3 dnoch ,mala v pohode

zzzz128
19. feb 2013

@hokejka111 Ja som rodila v 37tt kvôli komplikáciám a malý mal 4080g 😅 a samozrejme,všetko v poriadku 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre