ahojte baby🙂prosím Vás dávali ste si niečo po spontannom porode na nastrih hrádze ?som tyzden po porode a nejako ma to pobolieva nič hrozne ale predsa to cítim .dakujem za rady 🙂
Ja som nedávala nič, zahojilo sa to samo a je to normálne po týždni cítiť, niekto ešte aj mesiac 🙂
dubova kora-vyluh,omyvat nim...a vetrat vetrat vetrat
dermochlorophyl sprej
rosalgin
Cicatridina sprej - perfektné, účinné, nefarbí, nesmrdí 🙂 100 % funguje 😉
Aj ja som pouzivala rosalgin na oplachovanie
Tyzden? 😀 Ja som po prvom porode nevedela sediet asi dva mesiace. A pouzivala som cistu vodu a sem-tam Rosalgin na oplachovanie.
Pri druhom uz to bolo v pohode, tusim za tyzden.
Pri prvom dieťati som používala Rosalgin, pri druhom nič, lebo ma veľmi nenastrihli, ale stále treba umývať, umývať a vetrať.
obrusky napustene arnikou....
mne manžel doniesol do pôrodnice taký zelený sprej na ošetrenie rán po pôrode, ale nepamätám si ako sa volal, lebo to bolo dávno...ale to mu poradili v lekárni 🙂
Betadine a pekne sa to stiahlo a to sa mi 2stehy 6dni po pôrode roztrhli a už sa to nedalo opravit a betadine mi to pekne stiahlo
Ja som si robila repíkové kúpele 🙂
Ja som vsadila na prirodu a som si na to davala repikovo-harmancekovy vyluh,bolo to super mozem len odporucit
ja som si na to nedavala nic, ale snazila som sa co najcastejsie sprchovat, skoro po kazdej "toalete". Cista voda mi velmi pomohla, zo zaciatku je to velmi neprijemne, blby pocit "trhania" na tom mieste, ale po case to prejde
Rosalgin 🙂
Oplachovala som repikovym cajom
Umývala som niekoľko krat denne v odvare z dubovej kôry-teda skôr oplachovala striekačkou a to,že to bolí je normalne tyždeň je kratka doba
Sediaci kupel v repiku 🙂
po prvom nič, a po druhom aj tri týždne som mala bolesti, ale mňa aj šili, a pomohla mi octanová masť
odporucam arnica montana 30CH, 5 denne po 3 gulicky... mne nenormalne pomohlo...
u mna rosalgin zbytocna kupa, ale zaberal hypermangan (rozrobila som si to do flasky od mineralky s tym vrchnacikom 😀 ). A po kazdej toalete, len sup do sprchy spodok osprchovat a ostriekat. Uzasne ulavovalo 🙂 a zostala som verna tym nemocnicnym vlozkam, robili mi lepsie ako klasicke (kym som este slusne krvacala).
ja odporučam tiež arnicu,poha pri hojeni.
Odporúčam rosalgin. Oplachovala som sa tak 2-3 x za deň.
Rosalgin a hlavne velmi casto sprchovat a vetrat...mne to pomohlo.
chlorophyl sprej - napriek tomu ze som bola okrem nastrihu aj dostpotrhana, do tyzdna som bola zahojena a v pohode sedela!! neskutocne rychlo to pomahalo. mam uz kupeny dalsi do porodnice 🙂
A kolko dni po porode ste este krvacali?
chlorophyl spre jednoznačne najlepšia vec na hojenie, škoda, že som to nevedela pri prvom pôrode 😅
mne pomohlo toto http://www.krasa.cz/zklidnujici-a-obnovujici-ba...
a toto kvapkat na vlozku http://www.farmacie-ieftina.ro/images/Rivanol S...
vemi rychlo sa zahojilo🙂
kamilkami. a aj 5x min za deň sa sprchovať
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
chlorofylovy sprej (nemala som nastrih, mala som len oter), ale skvelo to hoji rany